Aké oblečenie a módne doplnky neznášate u ľudí, mužov ci žien ? Ja leginy zvýrazňujúce obrysu zadku a ešte k tomu priesvitné. Odpor! Vám čo prekáža?
Čo vás irituje?
co je nevkusne na chlapoch: obtiahnute tricka, krokodilie topanky, biele nohavice, sandale ci uz s ponozkami a ci bez, sustaky, zlata retaz na krku
co sa mi nepaci na babach: ked neviem, ci ide o suknu alebo opasok, topanky a la kopyto, ked sa niekto hra silou mocou na rockerku, nohavice s pudlom, riflova bunda a sukna, tlste nohy v opatkoch, velke rite v obtiahnutom obleceni, lacne vystrihy, prilis dlhe rovne vlasy, dlhe kriklave drapy, drevene naramky a nausnice, etno-veci
no mna skor irituju ine veci ako oblecenie...
Za pusu ďakujem. :o)) A ak sa teda mám vyjadriť k téme. Ja osobne uprednostňujem športovú eleganciu, štýlom, že menej je viac. Nerada sa nechávam spútavať predstavou, že toto nikdy a takto nikdy. Takže mám aj biele nohavice a nosím ich rada, pritom nie som žiadne etnikum. :o) Samozrejme, že si oblečenie vyberám podľa typu postavy. Predpokladám, že pri pohľade na mňa by si sa odporom nestriasol a to by som mohla mať aj tie nešťastné legíny. (nosím ich rada a čierne, nie priesvitné..:o)))) Inak platí, čo som napísala skôr..každý podľa vlastného vkusu a bez potreby hodnotiť. :oP
-irituje ma farebná lacná gýčová bižutéria okolo krku na ruky
- radšej veľmi jemný náhdelník, náromok a náušnice zo striebra, ako ten hnus
Tak anjelik a nedráždite lebo sa zmeniť v čertíka :))) V pohode ja ti tvoj názor neberiem anjel. Posielam pusu :)
bavíme sa o móde, nerozoberáme, oblečenie personálu, ktoré je z istých dôvod (pocit čistoty) "štandardizované", nie je očom sa baviť, v tomto smere...
:D Ebi, tak potom v nemocniciach pracuju sami romovia :DDDD
prečo?
je to super téma, napomáha hlavne sebareflexii!!! tu nejde o druhých a riešenie druhých
poviem príklad: donedávna som nosila biele nohavice, som myslela, že sú pekné, ale práve diskusiou a vypočutím iných názorov, som nabudla na vec iný uhol pohľadu
hoci som štíhla, a veľmi rada som nosila biele nohavice v lete, ale je fakt jeden, že biele nohavice NIKOMU nepristanú :) je to také rómske, proste eee :D :D
Anjelik ved ked nechces tak sa nevyjadruj, tuto temu Dizajner zalozil podla mna ako urcitu formu ventilacie. Kazdy predsa vie, ze vzhlad nieje vsetko.
Dizajner este doplnim velke priam obrovske nausnice na usiach, niektore majitelky ich maju vacsie ako ucho :D
-gýčové kabelky, kde je veľa materiálov a vzorov v jednom...