Masturbacia

patrik66

ak sa na to chcete pozerať len z biologického hladiska a nie z duchovného, nadmerná ejakulácia taktiež napr. znižuje u mužov hladinu testosterónu, zinku a ďalších iných minerálov.

Po 7 dní bez ejakulácie, sa hladinu testosterónu zvyšuje cca na 140%, hoci neskôr znova začne pomaly klesať.
Mnohí športovci to využívaju- nedostatok sexu u niektorých ľudí teda zvyšuje agresivitu a zlepšuje výkon.
toto, čo tu píšem je vedecky dokázané, nie sú to len kecy, čo by som si cucal len tak z prsta.

Toto platí pre mužov, takže zakladatelke témy som znova veľmi nepomohol.

kiss6666666

V tejto diskusii je to coraz divnejsie...
dobry hlob ze orgazmus vycerpava energiu z tela .... keby to bolo pre ludi take "vycerpavajuce" :DDD preco to tolki ludia maju radi...

uuuuplne mimo nazor.....

p.s. asi dalsi ktory si nemoze honit - bez urazky prosim

agartio

Uplne suhlasim s uzivatelom takpodobne.

Masturbacia a hlavne orgazmus, vycerpava energiu z organizmu, a straca sa duchovne spojenie.
Nesuvisi to s tym, ci je clovek krestan alebo nie. Je to proste tak.
Tiez som to vypozoroval na sebe, takze ma tieto "vyskumy" a reci o tom, ake je to prospesne, nemozu pomylit.
Moje pozorovania su, ze duchovno v cloveku poklesne po orgazme priblizne na 24-48 hodin, cez spln aj na 78 hodin, teda 3 dni. Masturbovat pocas splnu, alebo mat sexualne uspokojenie, to je cisty zabijak ducha, konieckoncov, vysledok su bezduchi ludia, bez hodnot,energie, dusevnej krasy. Je to kvoli tomu, ze vymenili lasku za sex, teda vyssiu energiu, za nizsiu zvieraciu a pudovu.
Mne osobne sa niekoho, kto masturbuje, aj zle dotyka. Je mi z toho hnusne podat mu ruku, ked si predstavim, kde ju mal.

ajja

ambrozia, ak si zena, tak si urcite nikdy nezazila orgazmus. ako moze clovek polacit potrebu po sexe tym, ze bude rozmislat nad niecim inym? len taky co ani nevie o com to je.

ambrozia

Dokážeš s tým prestať, len to chce pevnú vôľu. Keď budeš mať na to myšlienky, tak sa začni venovať inej činnosti ako masturbácii.

kiss6666666

ambrozia
ale co v konecnom dosledku to vyjde narovnako...lebo to sa da tazko ovladat...JEDINE PEVNA VOLA
i ked neviem preco by to malo byt take hriesne....zastarale a zadubene nazory ze je to hriesne alebo co....
ako toto si myslim ze je najmenej zle ako kradez, klamstvo atd....
vsetci by ste sa mali zamysliet nad tym....a netrapit sa nad tym ved nie je vlastne preco....

kiss6666666

patrik
tu nikto nikoho neodsudzuje za to keby si si precital poriadne o co ide zakladatelke temy tak by si pochopil...
ona si vlastne pyta povolenie ci masturbovat.....
my sa jej len snazime povedat kazdy svoj nazor...alebo aj ty mas komplexy z masturbovania - ze nemozes, aj ked vlastne mozes ale zevraj to je zle?

patrik66

nechápem prečo toľko ľudí odsudzuje iných zato, že chcú sex až po svadbe, či už to robia z náboženského alebo iného presvedčenia... tie ľudské vlastnosti, ktoré sa v minulosti oceňovali sú dnes už len na smiech, no ale potom to aj tak vyzerá v spoločnosti