Masturbacia

lara55

s priatelom spolu nespavame z krestanskeho hladiska. /som panna/ a prave to ma znechucuje, ze mam pocit, ze som som totalny pokrytec, ze s nim nie a potom sama ano, a najme preto by som v tom uz nechcela padat,ale ja to nejako nedokazem /aspon mam ten pocit/ preoct.

Sisi111

Tak začni spávať s priateľom...ak ťa v tom niečo nebrzdí napr. to náboženstvo. Alebo sa úplne ovládať...

lea128

ja som si precitala len ten prvy prispevok a ani som nevedela co chces presne:)
Ale s priatelom nespravate spolu s krestanskeho hladiska? Alebo preto, ze uz nemas chut?

lara55

Lea12, preco myslis, ze je vymyslena? ja toprezivam a nie je to vymyslene, mas pocit,ktora cast je podla teba blbost?

Prezývko55

"tak ako prestat/ obmedzit to?"

Jednoducho, nerobit to :D
Co si debil alebo imbecil ze sa neovladas? Ved ked to nechcem tak to nerobim.

lea128

Ja neverim, ze toto nie je vymyslena tema :D
Ale pripomina mi to nieco : Neviem co chcem, ale spravim vsetko kym to nedosiahnem :)

lara55

chcela by som to minimalne obmedzit, pretoze myslim, ze nie je nrmalne ked to spravim 4 hodiny predtym nez viem, ze mi pride priatel.a potom ked uz som nim, tak akoby ma to nevzrusovalo tak uplne. a ked som mala obdobie, ze som to nerobila btedy to bolo medzi nami v pohode:/
Popravde som z krestanského prostredia /ale prosím teraz nekomentujte to, ze akoze uz som odpisana tym padom/. a velmi ma to suzuje. nemozem sa o tom s nikym porozpravat.
tak ako prestat/ obmedzit to?

Sisi111

Teraz nechápem, ty chceš prestať masturbovať tak často (lebo sa ti zdá že veľmi veľa masturbuješ) alebo chceš prestať úplne masturbovať. Pretože masturbácia nie je zlá, iste nie masturbovať 24 hodín denne, ale (v normálnej miere) je to normálne a ľudské