fero1111 v prvom rade sa ukludni a zabudni na tie svoje predsudky:) Nie som kresťanka, nemám žiadne vierovyznanie, nežijem život podľa pravidiel.. Skúšala som to v detstve, mala som to podobne, ako opisuje patrik, hneď potom prudký nával nepríjemných pocitov, v dospelosti to ustúpilo a považovala som to za normálne, ale to len preto, že sa o tom všade rozprávalo, ako to robia všetci a aké je to zdravé. Keď som sa platonicky zamilovala, tak som nebola schopná sa seba takto dotknúť. A dávnejšie som sa rozhodla žiť podľa vlastných pocitov a intuície, nie podľa toho, kto čo hovorí. Sex považujem za nadpozemský zážitok, ale musí to byť zdielané. Vyskúšala som už kadečo, no mám zopár konkrétnych nenaplnených predstáv, ale nechcem sa tu o tom moc rozpisovať, už teraz si myslím, že si ma tu niekto pekne podá:) A mimochodom, ak som niekde blízko k fanatizmu, tak je to hudba. Inak nikomu nič nezakazujem, iba som sa čudovala nad tým, prečo, keď má niekto iný názor, ho tu ľudia hneď označia za chorého náboženského fanatika.