agartio to tu jediny pochopil, ale to ma vobec neprekvapuje ;) a este zopar lastoviciek co to intuitivne vycitili, ze co im take bezbrehe uspokojovanie berie. ostatni si zite dalej vo svojej skrupinke, ale tak mate cely zivot na rozvoj a ucenie, mozno k takym zaverom pridete za par rokov a mozno este neskor.
ako som pisala, dovody to nerobit nemaju len fanaticki privrzenci nejakeho nabozenstva, ale hocakeho duchovneho smeru ci filozofie, ktori to myslia vazne, nie su sucastou toho len tak pro forma, ale hladaju a nachadzaju. mozno raz aj vy pochopite, ze nie ste len telo a telo je len obal/chram duse. kym to tak nevnimate, tak vam staci uspokojvat svoje pudy. ale ak by ste boli uz trochu dalej, tak by ste citili, vnimali ako vam to berie duchovnej energie. nebavime sa o tej fyzickej teraz, je normalne ze hlavne muzi su po orgazme velmi vycerpani a chce sa im spat vacsinou. nam zenam ani nie. ale ta duchovna odisla a ja mam tiez vypozorovane ze cca 24 hodin minimalne trva, aby sa obnovila aspon na uroven, ako bola predtym (a to som ani nikde necitala vo vychodnych uceniach, to som sama uz davnejsie vypozorovala).
a to je aj to, co pisal agartio. ludia su najlahsie ovladani cez sexualne pudy, zapnite si telku, pozrite na bilbordy, strasne presexualizovana spolocnost, aby to ludi nutilo mysliet len na to, neustale sa vybijat a byt potom ovce vlecene davom, ovladatelni a manipulativni, nemajuci ziadnu silu, ale zijuci v bubline, ako si krasne "uzivaju". su ale velmi prazdni tito ludia, podobaju sa ako vajce vajcu.
ano, orgazmus je velmi prijemny (inak by ludstvo uz davno vyhynulo), ale so silnymi sexualnymi energiami treba narabat s rozumom a uvazlivo, lebo kto jej ma vela a vie ju transformovat do inych oblasti, tak to je nieco ovela viac. taky clovek vidi, citi, vnima viac, daleko za horizont beznych otupievajucich sa ludi. je to napr. schopnost velmi silnej intuicie, videnie aury ci dokonca out of body experiences. ludsky potencial je velmi velky, ale ludia su hlupi a nechaju sa nachytavat, cest vynimkam.