Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Masturbacia

kiss6666666

a este pozeram ze kategoria zenske ochorenia ..... moja ty si to mala dat do ochoreni na hlavu keby tu take boli. zda sa ti to surove? ale tvoja tema taka je ...

p.d.

Svate Pismo nebolo pisane takpovediac za pochodu, ide o spomienky. Okrem toho sa ho kazdy panovnik snazil prisposobit tak, aby z Jezisa urobili len cisto duchovnu priam etericku bytost.

fenkju

p.d. no "najkopentnejsie" si poradil s prehladom ty, o tom niet pochyb :D a svata trojica? no nejak sa museli krestania odlisit od zidov a zamotat tam nejak aj jezisa, tak sa vymyslel "trojjediny boh". keby vtedy tvorcovia krestanskej dogmy poznali ufo, tak si pis ze by tam zamontovali aj cosi o prilete vesmirneho korabu v sudny den a odlete do zasnubenej galaxie :D

kiss6666666

ty kokos uplne o nicom tema trapna ....ty kokos toto riesit ci si zamastim na suske alebo nie....a co tak to rob a coooooooooooooo? ked tu pises mas pochybnosti, nikto ti nebrani to robit a ani nerobit....mat tvoje problemy....

p.d.

A co tym sledujes? Chces spochybnit Bozstvo Jezisa Krista?
Ja verim v jedneho Boha, mne je uplne jedno ako sa vola, ako sa volaju jeho bratia a sestry...

Prezývko55

Ved si precitaj tie verse na ktore som dal odkaz, spominaju sa tam jezisovy bratia ktore mala maria s jozefom nie s duchom svaty, s tym podviedla jozefa len raz, bohuzial hned prvykrat, a v tom prvom odkaze sa pojednava o tom ako anjel hovoria panne marii ako ju pride poobrabat duch svaty a splodi jej syna.
Ved sa to vsetko pise v biblii. Ako krestan by si to mal vediet.

p.d.

Tak to som rad, ze si sa pobavil, akurat, ze ja som jej odpovedal asi najkopentnejsie zo vsetkych.
Hej, hej, Jezis mal bratov, sestry, milenku a jeho rod zije az v dalekom Francuzsku - ha, ha, ha.
Vies, co to je moj mily svata Trojica? To nie je sex v trojke:DDD