Ahojte, som zúfalá z toho ako nemôžem nadviazať už vzťah. Fakt si myslím, že môj osud je byť slobodná. Veríte alebo aj vy cítite takéto niečo ?Nemáte kontakt alebo skúsenosti s nejakou dobrou vešticou ? Ďakujem
Veštenie veríte/neveríte?
Anka a Danka, vy ste dvojičky, ci rozdvojená osobnosť? :-D Aj som sa tam chcel pozrieť, ale toto divadielko ma akurát pobavilo a odradilo od tej stránky.
ja mam aj dobre, aj zle skusenosti s vesticami, tie, ktore su drahe, zvycajne sa na ne iba hraju, lebo naozaj medzi nimi je vela takych, ktore svoje schopnosti iba predstieraju a hovoria vo vseobecnosti, nie konkretne, ale su aj skutocne majsterky, verim, ze niekto moze mat vynikajuce schopnosti vidiet do minulosti aj do buducnosti, pretoze dve take ma o tom presvedcili, keby vedeli povedat iba veci minule, mohlo by ist iba o telepatiu, minuloost nam znamu by vycitali z nasich mysli, ale niektore vidia skutocne aj do buducnosti
Podľa mňa, každý občas potrebuje podporu. A verím, že niečo môže riadiť veci, preto so siemens úplne nesúhlasím...
dana979, ver ze vsetko su to len bludy a len tahanie penazi. tak ako tu napisala amanda a scs, postav sa na vlastne nohy, svoj zivot si riad ako to tebe vyhovuje a na vestice sa vykasli. aj jedno euro je skoda tymto smerom odhodit.
Súhlasím s p.d. Niektoré ťa fakt až zabijú, čo povedia a potom sa bojíš. Tie čo ti povedia stav sú najhoršie. Len tápajú a nakoniec ti je všetko :D :D
Táto ma varovala skôr milo. Ja ale chcem radšej počuť pravdu, než potom banovať, že som preto nič nespravila.
Tu je jej fb stránka www.facebook.com
Ďakujem za vaše názory. Aj ja som na vážkach. Prosím ťa Anka 389, nemôžeš mi to preposlať ? Nechce mi to zobraziť.
Mne sa stala taka vec, ze mi jedna vestica vyvestila zdarma a ked som si jej vestbu precital, tak mi behal mraz po chrbte. Absolutne bez ohladu mi tam napisala neviem kolko diagnoz. No, dost ma to vystrasilo. A fakt dakujem vopred za nejake vestby.
Môžem ti len a len odporučiť pravuvestbu.wix. com/vestba
Dala som si u nej veštiť a bola som v šoku ! Toľko vecí sedelo aj z minulosti a to čo mi povedalo sa aj stalo. Nechcela by som dať 100 eur ako amanda23. Takýmto už neverím. Aj kamoška hovorila, že nechápe, že ako by mohli pri telefóne veštiť alebo keď ideš k tým pseudovešticiam, ktoré chcú len peniaze a dajú ti účet že odpadneš. Ja som si kúpila veštbu na dobierku za 20 eur, lebo som bola skeptická ale chcela som mať istotu, že to čo si objednám mi aj príde a nebudem platiť viac :D Ak chceš skús, ja si myslím, že psychicky to pomôže a už nato aj verím :)
My sme treli biedu a stahovali sa z podnajmu do podnajmu a manzelka zasla za vesticou, ktoru jej odporucala znama, ako sa to cele vyriesi, lebo navyse este otehotela. Vestica jej povedala, ze nas vidi vo vlastnom dome. Obidvaja sme v tom srabe skonstatovali, ze si z nas urobila dobry den, ze je to uplne nerealne, no zrazu manzelka dostala moznost podnikat a hned sa jej darilo a dnes skutocne byvame vo vlastnom dome, ktory sme si postavili. Ja to nechapem, ci to bola nahoda alebo jej slova nas popohnali k cinom, no toto vyslo a bol by som dal ruku do ohna, ze nie. Neviem, neriesim, nerozmyslam, nesnazim sa to chapat...
scs to uplne vystihla...