Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

samizda

albertova ma tusim dovolenku samizda ze nejako do konca jula. ale nie som si ista. ale napisat mozes na jej mail alebo ked neodpoveda tak jej asistentke - vola sa holanova. to je ten mail alternamedica02 na gmaili. ja som s nou volala pred tyzdnom, niekedy vezme telefon ako kedy ma prave pacosov. ja k nej chodim uz tri mesiace. kto chce sa k nej prebije.

slováčka

No ani len ta tvoja prezyvka sa neda precitat. A v texte chyb ako maku. To mam rada takychto dementov ked sadnu k pocitacu a nevedia naratat do 5. Albertova je psychologicka ty mudry. Alebo mudra? Najskor zisti, potom kecaj.

mlcaniehniat

A ako vas lieci miesanim lyzicky v kavr?alebo pozrie sa do carovmej gule?faka efelt to co robi?je ludpva liecitelka?radsrk da opoerakte o vedrcky podlozeme liecemie

slováčka

Burleska, depresie sa liecia prirodnymi metodami velmi dlho. Mozem potvrdit, sama som to absolvovala. Ide to aj dost do penazi, takze kto na toto nie je pripraveny, mohol by byt prekvapeny. Liecitelia nemaju spolupracu s poistovnou takze si clovek musi vsetko platit sam. Ja neviem preco tebe napisala ze teba liecit nebude, ja som to u nej cele vydrzala. Ale nie je to liecba pre netrpezlivych, lebo sa so mnou trapila skoro tri roky. A ja som sa samozrejme trapila tiez. To asi nie je diagnoza len tak pre srandu kralikov. Mozno Albertova usudila ze take dlhe liecenie je pre ludi prilis tazke. Mne napr. najskor odporucala skusit lieky aby sa mi troska ulavilo, ale to som ja kategoricky odmietla. Ale bolo to uz pred par rokmi, mozno postupne uz tychto pacientov s depresiami naozaj nelieci. Netusim co sa tam zmenilo, uz som sa s nou davno nestretla. Osobne som velmi rada, ze som nakoniec nepodlahla a nedala sa na antidepresiva. Ale kebyze to mam cele znova vsetko absolvovat, neviem veru ci by som bola taka hrdinka ako vtedy.

Burleska

knihomol:
Ja som jej totiz pisala ze mam depresie a ze sa chcem u nej liecit,no odpisala mi ze depresie ona liecit nebude...ako dokaz sem mozem napisat aj jej odpoved, myslim ze je to diskretne, napisala to diplomaticky a vysvetlila to logicky, ale fakt je ten ze to riesit nebude.
Kludne to sem aj dam, lebo je to odpoved len na otazku ci sa mozem u nej liecit na depresiu...cize asi by to napisala kazdemu...

zlata032

muchacik, neboj sa urcite sa k nej dostanes bez problemov len oni objednavaju len mailom. ja som najskor len volala a to bolo zbytocne lebo tel. fakt neberu.takze napis mail na jej adresu ktoru najdes na stranke. ja som tak urobila a uz som aj bola na vysetreni. je to velmi, velmi fantasticka zena uvidis sama. neviem preco tu niektori pisu ze si ona pacientov vybera. co je to za hlupost ja som uplne normalny clovek mam obycajne zdravotne problemy a nemusela som ani vymislat ziadne neexistujuce diagnozy. napisala som pravdu a poslali mi termin. to asi niekto chce aby sa k nej ludia nehlasili nech ma cas len na tych co k nej uz chodia. verim ze je vytazena ale ked si na tom vysetreni tak to nepocitis. je tam vtedy len pre teba a tolko kolko treba. veru nebanujem som rada ze som sa s nou zoznamila a tie chvalospevy nie su ziadna propaganda ona je naozaj fantasticky clovek.

muchacik

mam nadej ze sa k nej dostanem ked mam len stale sa opakujuce chripky a nadchy? berie aj takychto akoze jednoduchych pacientov? pre mna ale to nie je jednoduche ked som uz vybrala sto antibiotik a stale dokola len chora a chora. ani imunitna liecba nic nepomohla. co uz mam robit do kelu za kym mam ist? musim chodit do roboty a pritom som uplne vygumovana slaba jak mucha.

marmeláda

K Albertovej sa predovšetkým nedovoláte. Už som to tu niekde písala, že jej treba poslať mail. Najlepšie na jej osobnú adresu čo má na stránke. A neni od veci napísať aj viackrát za sebou. Si uvedomte že nie ste sami čo jej píšu tak pri tom množstve mailov sa môže niektorý aj nedoručiť alebo zatúlať do spamu. Mne niekedy zareagovala až na tretí mail. Ale je to pri tej jej vyťaženosti pochopiteľné a nikdy ma to nijako neštvalo. Ja mám času dosť, ona ho nemá. Tak sa musím prispôsobiť ja, to je jasné.
Ale spojiť sa s ňou dá a dostať sa k nej na liečbu tiež. Len niektorých možno odradí keď volajú a ona neberie. Preto je najlepšie napísať.