Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?
Albertova
nedajte sa vytacat agentmi provokatermi zpochybnujucich aj nos medzi ocami, su to chudaci a potrebuju si niekde kratit dlhy cas, lebo zvycajne nemaju vela priatelov, tu na fore si isch dotazy aspon ktosi precita a aj zareaguje a im to dvoha ego:D Kto pozna pani Albertovu osobne, neda na nu dopustit ako aj ja a takyto ludia co tu vypisuju sprostosti z nam mozu byt a jej ani nehvorim v ...
A ešte je pre mňa novinka, že bohatí bankári sú vysoko hodnotní ľudia :D. Podľa tvojej filozofie...
A ten tvoj návrh neriadiť sa srdcom, to ani nekomentujem, to ani nepatrí do repertoára normálneho človeka. Skús hádať, koľko ľudí by išlo rado na kávu s tebou a koľko s Albertovou.
raz mozno zistis,ze za peniaze vsetko nekupis...
ekonóm, si ma normálne donútil prečítať si celú diskusiu. A nenašla som tam nikde zmienku o tom, že Albertová nemá jasno v cenách. Neviem čo si ty vlastne čítal, je tam napísané len toľko, že ak z nejakého dôvodu (a dokonca ani ten dôvod tam nie je uvedený) sa rozhodne, že sa ten konkrétny človek ktorého práve vyšetrila u nej nebude liečiť, tak mu vtedy účtuje len polovicu z ceny. A ešte sú tam spomínané služby, za ktoré neúčtuje NIKDY peniaze. A že iní za ne účtujú. To je všetko. Oháňaš sa pravidlami a odmietaš chaos, ale ty sám si to celé nejako chaoticky prečítal.
ekonom, raz dospejes a zistis, ze zivot je o inom :-D
ja by som k nej neisiel uz kvoli tomu, ze takto naraba s cenami. pozriem si v cenniku ake su podmienky, objednam sa, vysetri ma a potom mi odrazu povie, ze to nie je cela suma ale polovica. no v tej chvili by v mojich ociach klesla na nulu. musi poznat svoju hodnotu a stat si za nou. a pravidla musia byt nastavene a zavazne pre vsetkych. ked mam v cenniku povedzme 100 eur tak nemozem odrazu zmenit cenu na 50. to je strasny chaos. ci je ten clovek nezamestnany alebo nie, to v tomto pripade vobec nehra rolu. predsa on musi vediet ci na to ma alebo nema. to sa nema riesit v ambulancii, to musi byt jasne uz pred vysetrenim.
aby si mi rozumela, ja nie som jej kolega a neprekaza mi to snad z tohto dovodu. ja som cisty ekonom a so zdravotnictvom nemam ziadne vztahy iba ako prilezitostny pacient. ale pripada mi ako saskovanie dohadovat sa na cene v ambulancii lekara alebo psychologa. a este ma teraz napadlo: podla coho to vlastne ona urcuje? podla toho, ako sa vyspi? lebo ako potom k tomu pride ten, komu tu cenu neznizi? ten sa moze citit dokonca ukrivdeny. ked sa dozvie, ze druhemu to dala za polovicu, tak s tym moze ratat. a odrazu on ma zaplatit celu sumu. no je to,mierne povedane, cele smiesne. a uz na tuto temu koncim, zacina ma z nej boliet hlava.
kde si sa docital,ze som im strkala peniaze?
ekonom, ty si nejako mimo, kto tu pise o uplatkoch? Lekar dostane to, co mu da poistovna, ktora si to vzala od pacienta davno predtym, ako nieco potreboval.
ale ved nikto nikoho nenuti davat peniaze za odflaknutu pracu. neviem preco sa vsetci stazuju na to, co robia uplne dobrovolne. ak mu nedas, nebude si mat co zobrat. je to na tebe. preco strkas lekarovi uplatok ked ti nepomohol? preco mam zaplatit za vymalovanie bytu, ked maliar svoju robotu odflakol? ja som ten, co rozhoduje a dava dobrovolne. ked nie som spokojny, nedam. a uplatky uz teda vobec nie som ochotny davat nikomu. to je presne o tych stabilnych cenach o ktorych tu tolko hovorim. keby platili, neboli by vobec taketo problemy. peniaze by dostali ti, ktori by svoju pracu odviedli profesionalne. a ti druhi by jednoducho nemali zakaznikov.