Tá žena má na starosti jeho účtovníctvo. Je o 7 rokov staršia a videl ju dokopy 10minút, lebo začala preňho pracovať len pred 2 týždňami. No a včera mu z ničoho nič napísala, prečo sa na ňu tak milo pozerá! On jej vraj napísal, že nechápe aký pohľad má na mysli a ona na to že: nie je dôvodom vášho milého pohľadu, že som do vás zamilovaná? Tá veta nedáva zmysel, možno chcela napísať, že on je zamilovaný. Podstatné je, že to je žena jeho kolegu z práce, majú malé dieťa!! Napísal jej čo to má znamenať, že má vážny vzťah a ja som to čítala a žiadal o osobné vysvetlenie mne, nedvíhala tel. a nakoniec napísala, že sa nám ospravedlňuje, že on jej naozaj nedal dôvod! s...a jedna! Najhoršie na tom je, že on mi zatajil kto píše! Vraj to chcel vyriešiť sám, lebo sa bál mojej reakcie, ale náhodou som na to prišla! Mám chuť jej zavolať a povedať od srdca čo si o takých k....ách myslím!
Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?
Mrska Silvuska, 100 bodov! :D
Ip adresa vam nic nikomu nehovori? myska vitaj:-)
Boze ludia ved vy ste to tu uplne otocili proti tej chudere babe co tu hladala radu. Vdaka takym ako ste vy nie je tento svet peknym miestom. Preco ju obvinujete, ze je hystericka a neviem co, pardon, je to ubohe a dufam, ze dotycna sem nepride a nebude to citat. Vobec sa nedrzite rad ako baby co jej pekne radili na zaciatku, namiesto toho posudzujete, skor akoby som citila zavist z niektorych prispevkov. Ste typicka slovenska povaha.
Jeanette....neviem, čo riešiš
Keby partner nereagoval, nechal to tak, hladilo by to jeho ego, atd atd...tak potom by si mala akože právo takto "hysterčiť" - keby ON s tým nič nerobil
No on si to sám vyriešil a preto neviem, prečo sa ešte dokonca na neho hneváš?? Ešte na tú ženu chápem...no naňho?
Lilianecka nie som proti emóciám, ale som proti afektu... Ona hneď ako sa to dozvedela, pohádala sa s priateľom, dva dni sa s ním nebaví (dokonca si aj určila ako dlho bude hrať urazenú), potom sa chcela vyhrážať tej žene a na fórum stále píše akoby to nevedela rozdýchať a prská po každom, kto jej naznačí, že by to mohol chlap v budúcnosti vnímať ako nedostatok sebavedomia... A keď napíšem, že je nerváčka, ja sa navážam?:) Tak dik:D ...A čo by som robila ja? Asi by som sa do toho vôbec neplietla, keď mám raz priateľa, tak mu verím a lásku k nemu prejavujem inak, než histerickými scénami
a inak, nechapem co je to za makkysa chlapa co si taketo veci nevie vyriesit sam a este si doma necha nadavat od hysterickej zenskej, az ho z toho boli brucho..
vsak zijeme medzi ludmi, take veci sa stavaju, aj horsie, nielen jedna sms, treba byt pripraveny prekonavat vo vztahu horsie problemy a nie robit z komara somara. iny chlap by sa na tom zasmial, ze ho zvadza postarsia uctovnicka..
Cindy, aj ked sa chlapi vyburia v mladosti z casu na cas si potrebuju daco dokazovat...aj ked nemyslim zas na neveru... a nirv to vystihla. Sceny a hadky a zbytocna hysteria dokazu aj milujuceho muza odplasit, ja by som si nikdy nedovolila napr. takto vyskocit na cudziu zenu, ktora sa len pozera na mojho chlapa ako tu niekto pisal:O Toto mi pride strasne detinske a trapne... A to, ze to Jeanettin priatel jej o nej nepovedal, mi pride uplne logicke, nechcel to riesit, ked o nic neslo... a hlavne nechcel sceny zbytocne, ktore my zeny vieme robit, lebo mame rady telenovely:) takze tiez ho teraz nemas zaco trestat do vecera...
Inak...si zoberte, kebyze ide o príťažlivú babu, ktora sa mu bude páčiť...čo by potom Jeanette robila? Takéto podupkavanie nohami mi pride ako ked rozmaznanemu decku berú hračku :) ked sa totiž chlapovi nejaká zapáči, môžeš sa aj na hlavu postaviť, on pôjde za tou, ktora sa mu páči, nie za tou, ktora jačí :) ale tomu asi nerozumies :)
Jeanette, nebud hystericka. vsak sa to vyriesilo, tak co?
bud rada, ze tvoj partner je pritazlivy. keby nebol, tak si ho ine zeny nevsimaju
Moj byvaly manzel isty cas robil v jednom nocnom podniku a zakaznicky mu same strkali telefonne cisla do vrecka, co by si robila v tom pripade?? ja som nanho neziarlila vobec, vedela som ze je do mna po usi zamilovany a frajerky si nehlada. ked sa muz vyburi v mladosti, v dospelosti je krotky a nepotrebuje si nic dokazovat
2 Sejla 100% suhlas... presne toto som mal aj ja ... raz som bol so zenskou len tak na ulici a zrazu si ma zacala obzerat nejaka slecna a ta moja to zacala riesit tak som ju uzemnil (tu moju)... nemam rad take histerky...
vobec neviete ako to myslela mozno si len robila srandu alebo tu SMS poslal niekto iny, su take typy co maju taketo narazky a vobec to nemyslia vazne...