Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?

Príspevok v téme: Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?
Jeanette6

Tá žena má na starosti jeho účtovníctvo. Je o 7 rokov staršia a videl ju dokopy 10minút, lebo začala preňho pracovať len pred 2 týždňami. No a včera mu z ničoho nič napísala, prečo sa na ňu tak milo pozerá! On jej vraj napísal, že nechápe aký pohľad má na mysli a ona na to že: nie je dôvodom vášho milého pohľadu, že som do vás zamilovaná? Tá veta nedáva zmysel, možno chcela napísať, že on je zamilovaný. Podstatné je, že to je žena jeho kolegu z práce, majú malé dieťa!! Napísal jej čo to má znamenať, že má vážny vzťah a ja som to čítala a žiadal o osobné vysvetlenie mne, nedvíhala tel. a nakoniec napísala, že sa nám ospravedlňuje, že on jej naozaj nedal dôvod! s...a jedna! Najhoršie na tom je, že on mi zatajil kto píše! Vraj to chcel vyriešiť sám, lebo sa bál mojej reakcie, ale náhodou som na to prišla! Mám chuť jej zavolať a povedať od srdca čo si o takých k....ách myslím!

lea128

Vyborne jej napisal, ale hlavne nech uz neriesia nic ohladom toho, lebo ju to teraz zjavne velmi bavi to rozoberat s nim a este ked aj s tebou chcela, to musi byt velmi hlupa zena:) Ja ti inak poviem, ze ked mam v chlapovi istotu, mam celkom rada taketo zapletky, pretoze bavi ma sledovat, ako na mna nejaka zena strasne ziarli a ako moj chlap ignoruje jej zvadzanie :D ber to tak, ze ona teraz je ta odmietnuta a a jediny kto tu vyhral si ty...Kazda jedna takato zena, ti zavidi, ze tvoj chlap neskoci hned do postele s inou zenou, ktora ho zvadza... vernost je uz dnes uz len velka cnost:) Akurat sa na nej mozes dobre pobavit:)

lolypop

Sprav to.A tvoj manžel/priatel , podľa mna nechce aby si o tom nevedela on by to vyriešil sám , aby si sa ty tim netrapila a nedozvedela.Take špiny su na svete kopu.Smelo do toho čo ti srdco káže.Ak to pôjde takto dalej , tak nech si najde inu pracu.

Jeanette6

on nemal zaludocne problemy zo mna ale z tej chudery, lebo mi to rano hovoril, ze mu je zle z toho ze sme sa pohadali ale este viac z nej a z toho ze dnes akurat cely den pracuje s jej bratom a muzom naraz. no na slak trafenie. nasla som mu uctovnika chlapa, dufam ze to bude niekto normalny. pri mojom stasti bude na chlapov:D som kludna. ale asi mu poviem nech jej napise(lebo ona sa ponukla ze mi to vysvetli) mojej priatelke nestojite ani za vysvetlenie, nachystajte mi prosim vsetky moje papiere:DD

lea128

Keby si jej vynadala alebo napisala hoci len 1 sms...vies co by z toho mala ona?? Dobry pocit, z toho, ze ta to tak rozhodilo:) Taketo zeny si hned myslia, ze mate v manzelstve problemy, a ty sa bojis, zeby ti mohla ona narusit vztah a zobrat ti manzela, alebo alebo aspon sa s nim aspon vyspat. Ja osobne nemam rada povahy ako si ty, kedze si hrozne vybuchla na manzela, ze mal z toho az zaludocne problemy...necuduj sa potom ze ti nic nevravi, ked takto prehnane reagujes. Ja viem, ze je to od povahy, no kazdy clovek by sa mam naucit trosku krotit svoje emocie...samozrejme, ze takato k***a by nastaval aj mne neskutocne, ale co mozes spravit, ked ju niekedy stretnes, jej dat inteligentne a s usmevom na tvari najavo, aky ste stastny par ze tento chlap je tvoj a vzdy aj bude. Potom pukne od zavisti:)

Laara

takisto neznasam take zenske..co sa budu pchat, ponukat, podsuvat sa chlapovi o kt. vedia, ze je zadany..ja mam dokonca take skusenosti, ze niektore su natolko drze, ze nemaju problem ani ked som tam ja s priatelom..hadzu oci, snazia sa ho dotykat..a kedze je priatel velky fesak, tak takychto lepkavych je dostatok..ale snazim sa vtedy drzat svoje emocie na uzde..lebo priatel to vzdy vyriesi za mna..v podobnom duchu ako tvoj a tak to ma byt :)

repka

jaaaj.. ja neznasam tie zenske - to su ciste chudere!! :D :D .. ja by som sa asi ani nezdrazala.. ja som tiez taka prchka, ale lutovala by som to potom.. skus sa fakt ukludni, tu si ponadavaj a kasli na nu - naozaj ty budes "vitaz"

lilyianka

tak mu skús nájsť účtovničku ty a vybavené a veď čo koho do toho, kto mu bude robiť účto? je to jeho osobná vec a ide o jeho peniaze!! tak nech povie, ež si našiel lepšiu, väčšiu profesionálku, ale ja osobne by som nepovedala nič .. človek má predsa právo meniť to ....

Jeanette6

no v podstate su len taki skor znami ale je to este sestra jeho dlhorocneho druheho kolegu, takze o to horsie.. je to uz druha uctovnicka co sa takto zachovala, lenze ta prva bola aspon rozvedena, co tym zenam nacisto j...e? och boze:/ ja uz nechcem aby mal ziadnu uctovnicku, lebo ma z toho trafi slak. on tiez povedal ze chce od nej odist lebo po tomto sa s nou nedokaze uz bavit normalne ale ako to vysvetlit jej muzovi a bratovi..