Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?

Príspevok v téme: Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?
Jeanette6

Tá žena má na starosti jeho účtovníctvo. Je o 7 rokov staršia a videl ju dokopy 10minút, lebo začala preňho pracovať len pred 2 týždňami. No a včera mu z ničoho nič napísala, prečo sa na ňu tak milo pozerá! On jej vraj napísal, že nechápe aký pohľad má na mysli a ona na to že: nie je dôvodom vášho milého pohľadu, že som do vás zamilovaná? Tá veta nedáva zmysel, možno chcela napísať, že on je zamilovaný. Podstatné je, že to je žena jeho kolegu z práce, majú malé dieťa!! Napísal jej čo to má znamenať, že má vážny vzťah a ja som to čítala a žiadal o osobné vysvetlenie mne, nedvíhala tel. a nakoniec napísala, že sa nám ospravedlňuje, že on jej naozaj nedal dôvod! s...a jedna! Najhoršie na tom je, že on mi zatajil kto píše! Vraj to chcel vyriešiť sám, lebo sa bál mojej reakcie, ale náhodou som na to prišla! Mám chuť jej zavolať a povedať od srdca čo si o takých k....ách myslím!

Jeanette6

Ja som sa urazila? Ja neznasam takychto ludi ako si ty... Clovek tu uvedie veci na spravnu mieru a hned je urazeny? To mam nechat hocikoho nech si pise o mne co chce, ked ma ani nepozna? Sa uvedom:)) Prajem pekny dnik!

Jeanette6

Este ho necham trocha vydusit za to , ze sa mi s tym nezdoveril, ale asi len do vecera:) Chvalabohu ona uz prenho robit nebude:)

Jeanette6

A nie ohrozena som sa necitila, len rozculena stetulou ktora si myslela ze sa mi moze rovnat:) (zdrave sebavedomie mi nechyba)

Jeanette6

No zlaty moj alebo zlata moja, akoze kde som ja dokazala ze som nesebavedoma?? Nie je ti trocha trapne tu pisat take veci? Ked niekoho milujes a najdes mu take sms, zostavas chladna ako poleno? Aha, to je dokaz nesebavedomia, nie mojej lasky.. OMG :) Tema uzatvorena, s chuderou sa bavit nemienim takze dakujem vsetkym ktori mi popisali pozivita:) xx ste zlati

nirv

Chápem že ťa to rozhodilo, lebo sa citis ohrozená, aj ked zjavne o skutočnú konkurenciu nejde, ale tými hysterickymi scenami muža velmi ľahko znechutis a začne sa ozaj obzerať po sebavedomejsej žene.

ty kokso,niektore zenske sa vedia dobre strapnit.na brucho mojho manzela siahla jedna zenska jeden a posledny krat a to predomnou a este sa aj ksychtila,ze sa jej mozno posmykne ruka.povedala som manzelovi ze este raz,tak si dam ja siahat na moj zadok.

winki

Možno by si mohla skúsiť riešiť to cez toho jej priateľa, aby vedel čo má doma a určite ju sám z firmy tvojho priateľa odpinkuje a tak nebude mať možnosť urobiť mu zle v účtovníctve. Ale toje na tebe, táto možnosť ide už do hraníc zákernosti a intríg.

anjelik*

Jeanette, zachovala si sa naozaj veľmi rozumne, ako kultivovaná a múdra žena, vedomá si svojej hodnoty a svojich vlastníckych práv a nárokov. :o)))
Len ma nechtiac napadol jeden vtip. Po nehode sa naraz v nebi ocitlo veľa mužoch a svätý Peter im nakázal, aby sa rozdelili a šli do dvoch radov. Naľavo muži, ktorí boli pod papučou a napravo tí, ktorí nie. Vľavo boli skoro všetci, vpravo iba jeden. Tak sa prekvapený Peter za nim vybral..že ako to s ním je??? A on odpovedal, ja neviem, mne žena povedala, že mám ísť sem. ;o)