Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?

Príspevok v téme: Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?
Jeanette6

Tá žena má na starosti jeho účtovníctvo. Je o 7 rokov staršia a videl ju dokopy 10minút, lebo začala preňho pracovať len pred 2 týždňami. No a včera mu z ničoho nič napísala, prečo sa na ňu tak milo pozerá! On jej vraj napísal, že nechápe aký pohľad má na mysli a ona na to že: nie je dôvodom vášho milého pohľadu, že som do vás zamilovaná? Tá veta nedáva zmysel, možno chcela napísať, že on je zamilovaný. Podstatné je, že to je žena jeho kolegu z práce, majú malé dieťa!! Napísal jej čo to má znamenať, že má vážny vzťah a ja som to čítala a žiadal o osobné vysvetlenie mne, nedvíhala tel. a nakoniec napísala, že sa nám ospravedlňuje, že on jej naozaj nedal dôvod! s...a jedna! Najhoršie na tom je, že on mi zatajil kto píše! Vraj to chcel vyriešiť sám, lebo sa bál mojej reakcie, ale náhodou som na to prišla! Mám chuť jej zavolať a povedať od srdca čo si o takých k....ách myslím!

Jeanette6

Ale nemaj boja doubledog, ja som mu to dostatocne dala najavo, tam ziadne urazanie sa nebolo:D Uz tuto temu uzavrime, Maoam ma pravdu.. No a ja by som sa mala asi regnut pre pripad nudze:)))

Maoam

myska - keby si ty mala svojmu priatelovi doma rozpravat o kazdom chlapovi, ktory sa za tebou na ulici obzrie, zamava ti, piskne po tebe alebo ta pozdravi a zmurkne.......asi tak....s tym sa to da porovnat

nic sa nestalo a tak NERIES

bud rada, ze mas priatela, ktory sa nevrhne hned po nejakej, ktora prejavi zaujem :DDDDDDDDDD

NERIES-NERIES-NERIES TIETO VECI

RIES SEBA

Agnes999

Myska to si zas ty? Ty mas furt nejake problemy s muzmi. A preco si furt menis meno? Vsak pis pod jednym. Tvoj priatel sa zachoval dobre, na tohto mozes byt hrda. A tajil ti to mozno preto, ze ta nechcel rozrusovat, vsak si to vydiskutujte nech ti nabuduce nic netaji.

Maoam

jezis, ved sa nic nestalo...

to sa tu uz ubera do rozmerov, akoby s nou bol minimalne na kave a obede, alebo co

vsak ju poslal kade lahsie, nestaci to?????

baby baby, spamätajte sa

doubledog

no a co, ze o tom nehovoril?
chcel to riesit sam a aj to podla vsetkeho vyriesil.

a to dusno vyrabala ona, nie on, takze je za nho zodpovedna ona.

ak si mysli, ze je to spravny postup, je to jej vec, ja jej iba ako muz radim, ze robit dusno a urazat sa namiesto jasneho vyjadrenia svojich pocitov je typicka zenska chyba.

ktora sa v buducnosti pravdepodobne prejavi tak, ze jej bude hovorit menej veci, ktore by ju zaujimali.

takze je kludne mozne, ze dosiahne opak toho,co dosiahnut chce.

Laara

doubledog..nepovedal jej o tom? citas? akcia, reakcia..ak by bol od zaciatku uprimny, mohol si usetrit zbytocne dusno..

doubledog

tym, ze si sa nanho urazila za nieco, co nesposobil.

ved on to podla toho, co pises, zvladol uplne dobre, poslal ju do prec a bolo vybavene.
nemusela si mu za to robit dusno.

Jeanette6

Ale vysvetli, ako som to obratila proti nemu?:) Praveze som mu napisala, ze mu verim a on mi napisal, ze si to velmi vazi. Logicky uz len - nezacal by si so zenou kolegu, druheho kolegu sestrou, ktora ma dieta a navyse je odo mna o 7 rokov starsia a podla toho, co mi povedal ma spravanie pubertiacky a vyzor 50nicky. Mne vadilo, ze mala tu drzost a ze on mi o tom nepovedal, kym ja mu hovorim vsetko. Aj keby to bola atraktivna modelka, mala by som chut jej dat pocitit, ze toto sa proste nerobi..