Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?

Príspevok v téme: Chce môjho priateľa, mám jej zavolať a vyhroziť sa?
Jeanette6

Tá žena má na starosti jeho účtovníctvo. Je o 7 rokov staršia a videl ju dokopy 10minút, lebo začala preňho pracovať len pred 2 týždňami. No a včera mu z ničoho nič napísala, prečo sa na ňu tak milo pozerá! On jej vraj napísal, že nechápe aký pohľad má na mysli a ona na to že: nie je dôvodom vášho milého pohľadu, že som do vás zamilovaná? Tá veta nedáva zmysel, možno chcela napísať, že on je zamilovaný. Podstatné je, že to je žena jeho kolegu z práce, majú malé dieťa!! Napísal jej čo to má znamenať, že má vážny vzťah a ja som to čítala a žiadal o osobné vysvetlenie mne, nedvíhala tel. a nakoniec napísala, že sa nám ospravedlňuje, že on jej naozaj nedal dôvod! s...a jedna! Najhoršie na tom je, že on mi zatajil kto píše! Vraj to chcel vyriešiť sám, lebo sa bál mojej reakcie, ale náhodou som na to prišla! Mám chuť jej zavolať a povedať od srdca čo si o takých k....ách myslím!

repka

nepis jej nic.. naozaj sa nestrapnuj... lily.. ma pravdu - ona sa strapnila.. ale na druhej strane teba uplne chapem.. ja z duse neznasam taketo k..vy.. bridia sa mi totalne a chlapi su blbi :D .. v tvojom pripade tvoj chlap zareagoval super! skus si to vazit a prekusni to.. takych k..riev je na svete vela! ..

lilyianka

tak nech si to účtovníctvo dá urobiť inde nie? a kamarátova žena . no to je taká citlivá téma .... ty toho kamaráta poznáš? ono nech by si urobila čokoľvek, najhoršie z toho vyjdeš ty si myslím... u priateľa v tom, že si to už mala nechať tak, a keby si to povedala jej mužovi, tak by to mohlo narušiť totálne všetko. ich kamarátstvo, jeho manželstvo a pod ...
aj keď ja som tiež prchká povaha a neviem či by som sa udržala .. ľahko sa radí, ale ak je človek sám v tej situácii často sa zachová úplne inak ...

Jeanette6

minimalne jej mam chut napisat co si o nej myslim.. aspon jednu sms do pekla.. taka som nasrana.. chudak on rano mu aj bolo zle od zaludka, skoro nespal ako sme sa vcera pohadali, lebo som ohniva povaha a nechcela som pocuvat vysvetlenie.. ale teraz mu uz verim a chcem, aby pocitila, ze toto sa nerobi, neznasam taketo zeny, je mi z nej na grc! a on tiez nevie co ma robit, lebo sa trocha obava, ze mu poskodi nieco co sa tyka uctovnictva a este k tomu kamaratova zena, je s nim v praci cely den a on mu ju kvazi vybavil takze ked teraz si vezme vsetky papiere, ako to vysvetlit.. hnusoba, len same problemy sposobila..

lilyianka

pozri, veď sa strápnila ona sama, keďže vedela, že tvoj priateľ má teba a ešte sa snažila na neho robiť oči .... je to čistá zúfalka a to ti musí stačiť ...

repka

zakomplexovana chudera je ta zena.. skus vychladnut a predychat.. dolezite je to, co jej tvoj priatel na to povedal.. mala by si to teraz nechat tak.. strapnila by si sa mozno jedine.. ale mna by to popravde tiez poriadne rozohnilo a neviem ci by som sa zdrzala..

Jeanette6

ale ona vedela, ze ma ma! este pred 5dnami pisala, ze toho uctovnictva je vela a ze ma prist k nej a kedze to bude nadlhsie tak kludne aj so mnou, ona o mne vedela hnusoba jedna

lilyianka

podľa mňa je to už vyriešené, tvoj priateľ napísal, že má vážny vzťah a tým jej dal patrične najavo, že nemá záujem a že mu je nepríjemné jej správanie .... ty to nerieš ...