:)
Páčia sa mužom piercingy? ak áno, kde najviac a prečo?
Nikolka,podla mna by si sa mala rozhodnut sama ci si das alebo nie a nie radit sa podla nazorou inych.Ani ja sice neuznavam piercingi ktore je moc vidiet a su na urcitych miestach vo vetsm mnozstve,aaaale za to keby si si dala do pupku alebo jazyka tak by to bolo podla mna ok.....to je len moj nazor.
ten je hádam pekný aj v oku potom je aspoň iskryvý pohľad ale nevidím v tom žiadnu krásu iba zohavovanie sa
NEPÁČIA
a úplne otrasne to vyzerá v zime keď tie čo to majú v hornej pere a pod spodnou a tečú im okolo sliny ako kravám pri slintačke.
ozaj pre toho komu sa to paci v nose ze bodka na nose ved ked ma baba dobre uhry dufam ze aj tu bodku nepocitas hihihi ze by si si ju vsimol
nie muzom sa nepacia piercingy vyzera to vulgarne , a spinavo a na slusnych dievcatach alebo tych ktore maju vyzerat ako normalne zensky tak to nevyzera dobre same diery vsade staci ze maju dve diery naco im treba 20 na piercing za prve je to nechutne a za druhe zo zdravotneho hladiska nic moc tak nevymyslajte baby pekne sa nahodte umyte vyvonajte a dier viac ako dve vam netreba loooool
mne sa aj paci...ale cisto len vizualne zo zdravotneho hladiska to neuznavam
vobec sa mi nepáčia...
piercing v nose je uplna katasrofa, je to otrasne, davaju si to pubertiacky aby ukazali ake su drsnacky (ehm ehm). paci sa mi to v bruchu, len to je strasne rizikove a aj do obocia to je fajn, ale ja by som na seba ziaden plech nedala
ouevej len ja mam pocit ze si polozila daku zle sformulovanu otazku alebo i ostatny ?? _:)