Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
nemôžeš predsa porovnávať transfúziu podanú pacientovi po napr.operácii,havárii,...a pacientovi,ktorému zlyhávajú všetky životne dôležité funkcie.
Kosa,myslím,že sa nechápeme.Ja som ten tvoj príspevok pochopila tak,že podla teba transfúzia pomôže umierajúcemu sa vyliečiť .Bežne podávame transfúzie(jedna stojí cca 1570.-sk)a nie raz sa stalo,že žial pacient zomrel hneď na druhý deň a pritom mu išla nielen jedna transfúzia.Ano,bolo by to pekné,keby doplnenie zdravou krvou človeka vyliečilo,ale žail,treba myslieť aj na to,že s onko ochorením sa v pokročilom štádiu pridružujú aj iné ochorenia orgánov.Píšeš,že krv musí byť dobre "uvarená"...nuž toto nechápem,akože si myslel,že vyšetrená a čistá??
Suhlasim s tebou Ifka. Zdoraznil by som to tiez u zien, ktore beru hormonalne antikoncepcie, kvanta ibuprofenov, antidepresiva a mazu sa vselijakym sajrajtom, zbytocne hladuju, alebo sa prejedaju.. AK sa im raz narodi dieta s nejakou vaznejsou poruchou, alebo s uplne nefunkcnym imunitnym systemom su strasne prekvapene z coho to tak asi moze byt a obvinuju vsetkych okolo okrem seba, ze za to mozu.
..a ako to suvisi s touto temou?..vidim,ze vela lekarov pise lieky zbytocne.vidim,ze gynekologovia pisu antikoncepciu rad-radom.mnohym ludom je z liekov zle,maju zavrate,ale beru ich aj napriek tomu,lebo dr kazal,ze musi!!..musi?..nie nemusi...ale chce...a ked sa objavia vedlajsie ucinky,ako napr.rakovina pankreasu,zaludka,u zien vajecniky,tak su prekvapeni z coho...asi tolko.
moja spoluziacka sa na medicinu pred 20-imi rokmi nedostala..skusala to este mozno trikrat,ale mala smolu.rodicia robotnici,statky ziadne.dievca sa ucilo na jednotky-dvojky..ja som mala stastie na doktorku u ktorej pracujem 11 rokov.dufam,ze minimalne do stovky bude pracovat :-) ..ma nestandardny pristup k pacientom.jej typicka veta:ked ma budete posluchat,budete zdravy.vase zdravie je hlavne vo vasich rukach.a sama za tie roky vidim,ze co sfusovali odbornici v nemocniciach,ona dala zazracne do poriadku.aj zopar nasich onkologickych sa drzi pomerne dobre.a dost dlho.relativne.:-)..a este jedna veta mojej dr.:,,cim menej liekov budu do vas trepat doktori,tym budete zdravsi.doktori chodia za lieky na dovolenky"...lieky su proste velmi vynosny biznis.hlavne tie na vysoky tlak,na cholesterol...
silvia, je viacero bakterii, virusov a parazitov produkujucich karcinogenne latky v tele.
Zo znamejsich parazitov su mnohe fazy cicavice pecenovej(fluke, trematoda, ploche cervy) inac je ich viacej druhov a niekde som ich uz aj menoval v tomto fore, niekolko ich sa prenasa zo zvierat aj na ludi.
Xenobiotika su cudzie latky, ktore vyzaduju na odstranenie z tela zvlastny postup. Je to cez cytochrom P-450 CYP3A4, ktory sa nachadza v peceni.
Eliminovat ich mozes tak, ze sa budes vyhybat tymto xenobiotikam -chemikalie, lieky, rozne E-cka v potravinach.
damian, ake parazity mas na mysli co davas do suvisu s rakovinou?Pridal:
damian
17/05/2008 17:55
myslis tym parazity ako cervy,ci...???
radca, trpim od detstva roznymi alergiami a myslim ze sa to zhorsuje...takze za to mozu tie xenobiotika?-ako ich eliminujem,alebo co s tym?
VIETE, ZE RAKOVINA JE DAVANA DO SUVISLOSTI S PROCESMI HOJENIA V TELE, TEDA S NEUSPESNYM HOJENIM?-
damian. rozved to blizsie...daco k tomu este , by ma to zaujimalo ze ako si to myslel a tak, dik