Pravda o rakovine - VITAMIN B17

[zruseny12]

s tou imunitou je to pravda,ale clovek potrebuje aj byt z niecoho zdravi,a dnesnej dobe nie kazda rodina ma na pestru stravu,je to velmi zlozite...a ked nema niekto pestru stravu tak ako moze byt zdravi,aj mamka co koji dieta,ked neje pestro,ani jej mlieko nebude kvalitne...je to vsetko velmi zlozite a navazuje to jedno na druhe...

ele

Dokonca je dokázané že deti ktoré v detstve trpeli škrkavkami, majú výbornú imunitu. Je to pravda že prehnaná hygiena a čistota neprospieva imunitnému systému.
Vo výžive nie som zástancom žiadnych extrémov. Ak mi káva chutí, tak si ju dám, ak mi hrozno bez kôstky chutí tiež si ho dám, hoc je aj z druhého konca sveta. Aj sladenú minerálku, ale nebudem to preháňať. Škodlivé účinky bude radšej kompenzovať tým, že si občas urobím detoxikačnú kúru, trebárs užívaním enzýmov. Alebo si občas urobím hladovku, a pohyb je tiež dôležitý. Nemám pocit že by som mala svoj život prežiť len s myšlienkou, toto jesť a piť môžem a toto nie.

bebee

vies v com je dnesny problem ohladom znizenej imunity?... prehnana hygiena....hlaven v mladom veku ... deti nasich predkov sa hrajkali v zahradke, spapali si aj neumyte ovocie, priamo zo zeme, neumyvali si furt ruky a napriek tomu byvali zdravsi ako my... a taktiez je problemom, ze dnesne mlade matky mnohokrat dlho nekoja svoje beticky, co je vlastne prava a velmi dolezita imunizacia

robbie56

Zo stranky biotta sa mi zapacila veta “We shouldn’t attack pests we should make the plants healthy through a living soil. In so doing, they become resistant to diseases, and pests are kept out. So don’t attack the evil, strengthen the good.”
Tu je tym myslene to, ze netreba utocit na skodcov chemikaliami a chem. postrekmi, ale radsej sa starat o zdravu podu, ktorou sa dosiahne, ze rastliny(ovocie a zel.) budu zdrave a odolne voci skodcom.
Presne toto by sa dalo povedat aj v pripade cloveka, nesnaz sa bojovat s chorobou chemikaliami(farmaceutikami), ale staraj sa o svoj imunitny system a tak sa stanes odolny voci chorobam :)

damian

Ked svet ostane bez non GMO potravin a bude pozadovvat nonGMO potravini, ONI potom za velke peniaze pridu s tymito potravinami. Je to stretegia, dlhodoba, sofistikovana, satanova.

robbie56

bebee: oni asi uskladnia semienka a zrnka, ktore podla mna vydrzia dost dlhu dobu pri spravnom uskladneni ... a ako pozeram tu vybavu za tie miliony, tak to musi byt navrhnute na to ...
Kuriozne je, ze v tom maju ruky najvacsie spolocnosti co sa zaoberaju genetickou manipulaciu ...

robbie56

imuna: ja sa snazim jest to co akurat je v nasej krajine ... napr. teraz je sezona jahod, malin ... uprednostnim teraz ovocie a zel vypestovane u nas ... tropicke mi ani moc nechutia teraz ... ale banany jem pravidelne napriklad ... ja osobne si myslim, ze stale lepsie iked dovezene, ale jest ovocie a zel ako hlavnee jedlo a potom varene jedlo len ako pokrm :) To musis citit na sebe, ak sa citis fajne, tak to je hlavne ...

bebee

robbie56, a co myslis, ako dlho im to zrno vydrzi? a nehovorim o zelenine a ovoci.. to nemam moc dlhu domu trvanlivosti... trosku sa mi to nepozdava...