Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
A JE VELA TAKYCH RODIN...O TOM ANI POTOM....
ele,ja si dovolim,len keby zdravie dovolilo...ale ja som to pisala VSEOBECNE ked narazas na prispevok ,co som pisala vcera o 12:58hod.ja mam napr.kamosku,ze nema za ,co kupit jogurty detom,maju radi mlieko nemoze si dovolit viac ako 1liter...ATD.
o tom je zivot- UZIVAT SI.
:)
ele,
ty nechapes, ale to nic. vela ludi nechapalo a nechape co vlasne ten NIKOLAJ TESLA vymyslal a vymyslel, O TOM POTOM - Bela BUGAR.
mariaa,
nuz dovol si co ti chutna a urcite ti nikto nebude zakazovat pochutky.
Ja teda tiež vôbec nerozumiem o čom kosa píše. Nemá to hlavu ani pätu. Ale hlavne že si ona tomu sama rozumie.
nechapem kosa,preco by som sa cudovala...?vobec tomu nechapem co chces tym povedat...asi si sedim na vedeni..:0((((.....
robbie56,
info mozno nemaju ale sa aktivne zucasnuju na tom co potom bude.
kedisik sa to dialo aj pocas druhej europskej vojny.
vsetci to zvalovali na nemcov ( taki dobraci) a nikto sa ani nezamyslel nad tym ako prvu a druhu europske vojny pripravovali uz okolo 1880 roku...
mariaa,
to by sisa cudovala keby si si mohla dovolovat len tie najlepsie a najzdravsie veci....
inac sudruhovia, afganci ( aspon ti vyzrelejsi) PLACU nad tym ze sa nehali oblbnut a isli do vojny proti sovietom...
fihaa,
moze to byt modifikovane, hlboko zmrazene a co moze byt najhorsie pred celym tym procesom rastu z jadierka az k produktu mohlo to by este znasilnene ( rozumej ozarovane)...