Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

[zruseny12]

ele,ja si dovolim,len keby zdravie dovolilo...ale ja som to pisala VSEOBECNE ked narazas na prispevok ,co som pisala vcera o 12:58hod.ja mam napr.kamosku,ze nema za ,co kupit jogurty detom,maju radi mlieko nemoze si dovolit viac ako 1liter...ATD.

kosa

ele,

ty nechapes, ale to nic. vela ludi nechapalo a nechape co vlasne ten NIKOLAJ TESLA vymyslal a vymyslel, O TOM POTOM - Bela BUGAR.

mariaa,

nuz dovol si co ti chutna a urcite ti nikto nebude zakazovat pochutky.

ele

Ja teda tiež vôbec nerozumiem o čom kosa píše. Nemá to hlavu ani pätu. Ale hlavne že si ona tomu sama rozumie.

[zruseny12]

nechapem kosa,preco by som sa cudovala...?vobec tomu nechapem co chces tym povedat...asi si sedim na vedeni..:0((((.....

kosa

robbie56,
info mozno nemaju ale sa aktivne zucasnuju na tom co potom bude.
kedisik sa to dialo aj pocas druhej europskej vojny.
vsetci to zvalovali na nemcov ( taki dobraci) a nikto sa ani nezamyslel nad tym ako prvu a druhu europske vojny pripravovali uz okolo 1880 roku...

kosa

mariaa,

to by sisa cudovala keby si si mohla dovolovat len tie najlepsie a najzdravsie veci....

inac sudruhovia, afganci ( aspon ti vyzrelejsi) PLACU nad tym ze sa nehali oblbnut a isli do vojny proti sovietom...

kosa

fihaa,

moze to byt modifikovane, hlboko zmrazene a co moze byt najhorsie pred celym tym procesom rastu z jadierka az k produktu mohlo to by este znasilnene ( rozumej ozarovane)...