Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
mariaa: nevies nahodou, ze co bolo na vychode predtym pestovane na tom mieste ? neskusala si nahodou dat vysetrit vzorku pody ? ci tam nechybaju niektore stopove prvky ? ako je to s kyslostou a zasaditostou pody ?
Nie som velky odbornik, ale verim, ze co ovocie alebo zelenina, tak mu moze vyhovovat ine zlozenie pody ... toto treba podla mna kus postudovat ... Rudolf Steiner bol velkym priekopnikom aj v tomto (okrem toho mal aj ine zaujimave filozofie) alebo napriklad www.biotta.ch oni uz vyse 50 rokov su organic ...
Tiez je dolezite, aby sa do pody vracal zrecyklovany odpad z bio ovocia a zel ... a nie odhadzovat na smetisko, kde sa miesa s inymi odpadmi a vytvara sa tak toxicky odpad ...
mariaa, bavia sa tu o GMO potravinach, to az tak besuvisi s postrekmi, sice niektore zasahy do genov rastlin su koli tomu, aby odolavali voci roznym skodcom... aj u nas sa pestovala taka kukurica... lae nie na bezne konzumovanie, samozrejme... ale tu na SR som eset nemala hrozno bez kostok, jedine to sesene... ani ku slivkam a jablkam bez kostok a jadierok som sa eset nedopracovala...
ale mas pravdu, ze dnes sa vsetko ovocie strasne strieka, najme to dovazane, aby prezilo trabskort.. sak mi dovazame jablka z opacnej casti sveta..nekedy sa mrknite odkial vsade dovazame ovocie, zeleninu...cibula z ciny a pod... tomu sa vravy "podporu" vlastneho polnohospodarstva
sak ono je to zo vsetkym tak aj z dia vyrobkami...ale teraz sa bavime o ovoci,ja si myslim,ze je doba kedy bez nejakeho osetrenia by nebolo vela ovocia...
no neviem,ale ja som pestovala niekedy vo velkom tak pred 4rokmi,je prava ,ze som nestriekala...ale zalezi kde clovek pestuje v ktorej oblasti...doba vsetko meni...ja som pestovala na zapadnom slov.a ked som sa prestahovala na vych.myslela som ze aj tu ukazem ludom ze netreba striekat-omyl...ked som nepostriekala nemala som nic...a mala som krasnu urodu niekedy,ver mi,bez strierania...
Treba si vsak tiez davat pozor, lebo meno "Bio" sa uz casto znasilnuje a pouziva sa len ako reklamny tah.
Najradsej mam, ked vyrabaju "bio" musli napriklad, a je to prazene a ochutene cukrom ... Hlavne, ze v neznalom cloveku to vyvola dojem ze Bio = zdrave ... takze nie, Bio != zdrave (nemusi sa vzdy rovnat zdrave) ...
mariaa: podla mna to nepostrekuju kvoli prezitiu ale kvoli uz spominanemu zisku ...
Ludia ajtak kupia aj hovno co im strcia pod nos ...
Biologicky pestovane ovocie a zel je ovela krajsie a nie je pravda ze musia byt striekane .. treba len vediet nejake triky a nemoze sa na tom istom mieste pestovat kazdy rok to iste ... to je moj nazor ...
Ahojte :)
Otazocka ... neviete ci niekto nepouziva pri liecbe rakoviny kyslikovu bombu ? Myslim, ci v nejakych studijach to nebolo uvadzane a tak ...
Kedze rakovinove bunky prezivaju lepsie v bezkyslikovom prostredi ... ci nejaky denny privod kysliku z kyslikovej bomby by prospieval ...(hlavne pripad, ked sa clovek nevie pohybovat sam ...).
Samozrejme toto je ako doplnok k diete, alebo hladovke ...
To len tak cisto filozoficky uvazujem :) brain-storming...
damian,neviem ako si to myslel,ale zamysli sa,ze ludia niektore veci musia robit aby sme prezili,niekedy sa pamatam,mama uhorky zavarala len pod celofanom,ani nezavarala,teraz musi dat vicko a zavarit ich a vsetko,ked sa pestuje na poli tiez sa vsetko musi striekat oproti minulosti...tak je to aj z ovocim vsetko straca dobou kvalitu a aby sme vedeli co je to jablko tak asi preto sa vsetko takto umelo udrzuje...inak vsetko opada este nedozrete na strome,alebo zhnije,ale pravdaze pre nas ludi nie je to ok...dufam,ze si pochopil, co som tym chcela povedat...
vcera som si kupila velke modre slivky ako jablka a fakt nemali kostku, len take nejake stvrdnute kusky... to bola modifikovana ??
(je to v Canade)....fakt by ma zaujimalo, ako vyzera navonok modifikovane a ne....