Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
a hlavne zlepsuje naladu :)
Ja som uz davno vedela ze endorfiny, resp. cvicenie zvysuje imunitu :-)
Oprava-miesto opium, malo byt morfium.
...Sorrac...
Nedavno sa zistilo, ze endorfiny a endorfinove -opioidne receptory uzko suvisia s imunitou. Tie iste receptory reaguju na opium, ktore sa tiez v ludskom tele prirodzene nachadza. Existuju dokonca niektore studie o vylieceni rakoviny a Crohnovej nemoci, zvysenim urovne endorfinov.
zaregistruj sa a potom ta budem brat vazne...pekny den...a to este aj vtedy porozmyslam...pa
este pred nejakym casom tu bolo pomerne na malom priestore vela info ohladom liecenia a pod. odkedy sa sem zamotala MARIAA, tak kym sa dostanem ku niecomu podstatnemu, tak musim preist 3o sprav. Nemam moc casu, neprispievam, som laik, ale nemam chut stale citat nejake zvasty.
MARIAA.... prosim ta, zaloz si nejaky topik JEDNODUCHO MARIA a nechaj ludi, nech pise svoje skusenosti , rady a pod,
a nauc sa vyjadrovat pekne po slovensky.."neni vy ste nahodou".. vsak akokeby to daky madar pisal :)
kosa,ja za seba pisem len pod jednym menom a registrujem sa...nikdy nepisem,pod inymi menami nie je to moj styl...a ked uz pises tak pis tak aby to bolo pochopitelne,lebo taky prispevok nema cenu,len ked tak pre teba,ze sa upokojis tym,ze si do niekoho rypla,a skade vies,ze by sme urobili nieco zleho?-PODLA SEBA SUDIM TEBA-maj sa krasne a dobru noc i ja ti zelam...pa