Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
sak prave,ze vidia kde speje svet...tak sa snazia zachranit nieco,ale ci im to potom pojde aj vypestovat to je otazka....
najidealnejsie by bolo keby si si to vypestoval sam,alebo existuju bio-farmi a priamo tam nakupovat...u nich...aspon by si videl/a ze ,co s tym robia...raz o tom davali nejaky serial...
www.globalresearch.ca
Bill Gates, Rockefellers a este par bohacov investuju miliony dolarov do "Seed bank - Skladu semienok(zrn)" rozneho druhu ovocia a zeleniny, aby ich uskladnili pre buducnost ...
Tak co ? Si myslite, ze uz maju info, ze co nas caka v buducnosti ? Preco by sa tak nahlili uskladnit zrna a mat ich do zasoby ?
myslite ze ked sa vkuse nakrmujem s tymto dovezenym ovocim a zeleninou, ze robim zle? Potom co mam jest ako vegetarian?
ak, je to mozne, davno som nekupovala hrozno, kedze odmietam kupovat ovocie ,ktore precestovalo pol sveta, kym sa dostalo na slovensko... cakam na to nase slovenske :)
potvrdit sa mohlo,len ako pisal niekto tu pre peniaze sa vsetko urobi...a mas pravdu,ktovie ako to este bude...ci nase deti vobec budu mat nejakych potomkov...
robbie skoda,ze si ma nepoznal ked som pestovala,bola som ako Micurin...a nie vsetko zavisi len na pode,aj vzduchom sa prenasa hoci co...napr.taka plesen na paradajky...
myslim, ze GMO sa uz dlho pestovat nebudu, kedze sa potvrila ich skodlivost... a ak to pojde takto dalej, tak neviem, ci sa nese deti doziju vlastnych deti...
viem o com je rec,ale preco to robia?lebo ked vsetko pominie tak budeme mat umele aspon umele veci a mozno raz nase deti budu rozpravat svojim detom,ze co jedli prave niekedy a ako chutilo...