Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
nuz vinic urcite nebude rast, len treba pripomenut ze skutocne kazdy rozumne uvazujuci clovek vidi ze kostky su v kazdom normalnom ovoci co este nebolo sfusovane.
a to sfusovane, pardon GENETICKY ZMODIFIKOVANE tie kosty uz nema. a len sa mozeme domyslat co este nema.....
myslela som starká:-)))
všímame si hrozno bez kôstok:-))
Keď som bola malá,tak mi stará vždy vravela,aby som nejedla kôstky z čerešní,lebo mi v bruchu vyrastie strom:-)) Možno preto si vychunávam aj to bezchuťové a bezkôstkové hrozno...ale nekupujem ho...bojím sa,že mi tam narastie celý vinič:-))
zial, sudruhovia,
GENETICKY MODIFIKOVANE ovocie a zelenina nas pomaly ale isto pripravuje o vsetky mozne zdroje vit B17.
vsimate si hrozno bez kostuok?
To iste robim aj ja. Hoci u mna je to hrozna strata casu, lebo si ich mozem hotove vyluskane kupit.Ale mam v tom pasiu luskat rozne kostky.
Pouzivam na to specialne klieste s pakovym posilnenim(wise grip), lebo niektore kostky, napr broskynova, potrebuju znacnu silu na rozbitie.
Ďakujem RNG, každý rok zaváram marhule a vyhadzujem kopu kôstok. Takže tento rok si ich odložím a nechám si ich ako zdroj vitamínu B-17. To som chcela vedieť.
oli su to normalne marhule, broskyne, slivky,ringloty, ceresne, visne, jablka, hrusky a ine. Vsetky maju rozne silnu koncentraciu B-17 v kostkach.
Najviac maju horke mandle(amygdalia), ale aj niektore ceresne a visne (zalezi od druhu a slachtenia) maju plno B-17.
Specialne silne su divoke(mandzurske)marhule.
Turci,greci, iranci a gruzinci napr pouzivaju semena z visni(sour cherry pits) do roznych jedal a zakuskov. uz tisicrocia.
Zname su pod nazvami Mahlab, Mahlebi, Mahleb
Tak ako je to vlastne s tými marhuľovými jadierkami. Sú to jadierka z marhulí stromov, ktoré rastú na Slovensku a ktoré jeme a zavárame, alebo nie?
mira,
ano ten zahrievajuci ucinok by sa dal popisat aj ako rozkladajuci sa ucinok v tele ( hnijuci).