Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

To,je priam neuveritelne, ze taka malickost ako zmena Ph v tele ma tak dalekosiahle dosledky ako vynesenie tela zo stavu, kde nestacilo likvidovat nove rakovinne bunky do aktivnej obrannej schopnosti zlikvidovat nielen nove vznikajuce ale aj povodne.
Tj ziadne metastazy, postranne ucinky a podobne problemy sucasnej onkologickej "liecby"rakovin.
To je dokaz toho, ako malicko staci telu pomoct, POSILNIT ho a o ostatok sa samo postara.

kosa

ochoch,
podla toho co mi je zname tak Jozef Beres mal za ciel vytvorit pripravok kotry by obsahoval vsetky najdolezitejsie vitaminy a mineraly.( vsetky pripravky obsahujuce toto su kopirovanim tejto myslienky, zial produkty na trhu su vetsinov ZDRAVIU SKODLIVE!!!)
dlhe roky nad tym pracoval (este v Madarskej Ludovej Republike) a vysledok je uspesny,hoci menej dostupny. inac tie kvapky sa predavali aj u nas ale uz neni su v predaji...ktovie preco asi...
hoci teraz obsajuju aj alkohol, povodna verzija bola bezalkoholova.
Svedske kvapky su uspesna napodobenina ( hoci menej ucinna).

kosa

ele,
VDAKA TI.
snazime sa kolko sa da a podla moznosti.
mozem Ti povedat, ze od casu kedy mi moj byvaly riaditel na gymnaziju povedal ze som zosobnenim ANTIKRISTA sa toho v mojom zivote nemalo zomlelo...

kosa

hahha,
robbie56 ma pravdu.
vetsina tzv. vedy a vedobadania na SK bola a zatial je robena uzkym kruhom ludi typu ''JA PRACOVNICKA VO VYZKUME A MOJ OTECKO ZASLUZENY PRACOVNIK VO VYZKUME''.
aj veda, zial je zatial v situaciji skorumpovanej takze na jednej strane je to smutne ze SK malo tolko roznych zavodov na vyrobu strojarstva ale v podstate nevyraba sa SK auto. je to ale aj situacija v inych krajinac, napriklad taky stat ako Patuznyj Sajuz tiez uz nema vlasnu autovyrobu.
z vedov je to tak isto.
Deti obycajnych robotnikov a rolnikov nemali dostup k skutocnej vede, povetsinov sa stali celozivotnymi aspirantami kandidatami a inzinierami. zial, len jeden clovek-Dr JURKOVIC- dosiahol ako tak nieco, a aj proti tomu broja....

doni

Manželka mala nádor na pečeni ,lekár tvrdil že tam už zostane a kým sa nezvačšuje nie je problém.Poslúchli sme radu známeho a začali s kúrou kaqun vody
je zásaditá a má vysoký obsah kyslíka.
Každý deň 1,5 litra a k tomu ďalšie dva litre minerálok,ktoré sme obmieňali.
Na ďaľšej kontrole po dvoch mesiacoch
u dr.Hrušovského v Bratislave mal nádor
iba polovičný rozmer.Potom sme dostali termín na nukleárnu medicínu,kde nám po vyšetrení oznámil lekár že to čo bolo písané na lek.správe už tam nie je.
Pripomínam nebrala žiadne lieky a ani ich nemala predpísané.
Kaqun pije aj teraz 0,5l denne na prevenciu.
Všetky vyšetrenia a lekárské správy máme uložené.

robbie56

hahha: chytila si sa prikladu ja som to mienil ako vseobecny priklad.
Z tych 5-6 milionov ludi na SVK, keby bola vacsina ako hovoris, tak by sme boli happy a asi by netrpelo tolko ludi na rakovinu a srdcovo-cievne choroby ... su rozne okruhy ludi a kapacit, niektory potrebuju take, niektory oneke info, niektory nepotrebuju ziadne. Je na nich ktore info si vyberu ... Mozno niektory zacnu absorbovat jednoduchsie info a postupne prejdu na viac odborne ...

Z tych 5-6 milionov ludi, kolky vedia, ze by im stacilo pit adekvatne mnozstvo cistej vody napriklad ? Dokazom je Damianova tema o tomto ... a v okruhu svojich znamych sa snazim im to pripominat, a skor sa stretavam s tym, ze 80% ludi si neuvedomuje dolezitost tejto informacie, preto im to treba pripominat viackrat ... casto povedia, ze "ja vypijem len 2 deci" a vidno, ze nevie o tom, co si sposobuje ...
Podla mna, ak to pocuju z viacerych zdrojov, tak postupne na to prejdu skor ... takto funguje aj manipulacia ludi, v masmediach(noviny, tv, radio) odznievaju dezinformacie ... ja naopak sa snazim opakovat to, co si myslim, ze len pomaha ludom ... a podobne a este kvalitnejsie to robia RNG, Damian, kosa, ... a aj vy mate prilezitost ...