Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

ochoch,
vyjadrujem len nase nazory, zastavam postoj SLOBODY SLOVA- to znamena ze pre to co povieme nepojdeme sediet do basy, alebo nam nebude robene zlo(ZAKEREN A UMYSELNE).
a nase nezmysly?
nuz zalezi len na ludoch.
pred sto rokmi aj auta boli pre niekoho nezmysly aj lietadla. a dnes?..

v sucasnosi su nezmysly aj nazory ze na pohon nepotrebujeme naftu ale staci energija. za 100 a viac rokov urcite bude viac dopravnych prostriedkov nie na naftu...ano niekto to nazyva nezmysly.

ale pre mnohych ludi svet bez rakoviny je VIZIA.

kosa

hahha,
suhlasim s Tebou.
ale inac eksistovala vrstva ludi ktori mali za ciel mnou uvedeny system.
Ano treba sa snazit aby kazdy schopny nielenze mal moznost ale aby nebol umyselne diskriminovany.
Boli casy kedy si vynalezy a zlepsovacie navrhy schopnych prisvojovali spekulanti.

damian

VIDELI STE?! NA SLOVENSKO MIERI DALSI ZABIJAK A NICITEL ZDRAVIA SLOVENSKEHO NARODA - NURGER KING (MURDER KING). TO JE KRASA, TO BUDE RAKOVINY, TO BUDE ONKOLOGICKY BIZNIS PREKVITAT. TO JE VIZIA, UZ SA NEMOZEME DOCKAT, ZE????? AKOBY NAM JEDEN ZABILAJ V PODOBE McDONALDU NESTACIL.

hahha

radca, z jedneho mojeho prispevku je jasne, co asi robim :) ale budem velmi rada, ak sa v zivote niekedy dopracujem aj k tomu serioznemu vyskumu, ale to je vzdialena buducnost

hahha

kosa, dovilim si nesuhlasit s tebou, ze sa to vedatorstvo na slovensku "dedi z otecka na syna"... vobec to takto nefunguje, dolezite je, aby sol clovek sikovny a nezalezi z akej rodiny je, je plno nasich sikovnych mladych, co sa uchitia v zahranici, u nas su priemerny a tam su hviezdy, napriek tomu, ze tu nemame ani zdaleka take dobre vybavenie...mozno kedysi to fungovalo tak ako si napisala,ale dnes je to uz trosku ine...

damian

V Skotsku zije vedec madarskeho povodu Dr Arpad Pusztai. Toho poverila Blairova vlada testovanim toho, ci su geneticky modifikovane zemiaky bezpecne, ako to tvrdila korporacia Monsatto (velmi nebezpecny gigannt), ktora sa pomocou Blairovej vlady snazila pretlacit modifikovane zemiaky na UK trh. Vedecky tim Arpada Pusztaia zistil velke rozdiely vo vysledkoch vyskumu oproti tomu, co tvrdili Monsanto. Tato informacia vsak mala byt pred verejnostou ukryta a zemiaky mali prist na UK trh. Pusztai ale informoval verejnost prostrednictvom tlacovaj konferencie. Pusztai stratil pracu a cely jeho vedecky tim bol rozpusteny. Toto je priklad dnesnej vedy. A takto to robia af farmaceuticke vyskumy a este horsie.

radca

hahha, z tych vedeckych informacii si tazku hlavu nerob-tomu casto nerozumeju ani samotni vedci. Lekari asi tiez pouzivaju kopu takych vyrazov, aby si pripadali dostatocne "chytri", alebo prinajmensom chytrejsi, ako ini ludia. Pracujes niekde v nejakom vyskume, alebo studujes?

ochoch

Robbie56, ak v rodine niekto zomrie na rakovinu je to veľká tragédia, poznám to z vlastnej skúsenosti a je mi to ľúto. Ale žiaľ, niekedy ani alternatívna medicína nedokáže urobiť zázraky, záleží v ako štádiu je choroba a hlavne či je chorý človek prístupný k takejto forme liečby. To je podľa mňa najdôležitejšie. Pretože niekedy môžeš robiť a vysvetľovať čo chceš, myslenie ľudí a ich ego nezmeníš. Čítam tu o Jurkovičovi. Mohol Jurkovič vyliečiť mnoho ľudí na rakovinu, ale stačil jeden prípad úmrtia a spochybnená je celá jeho liečba. Na svete je už okrem breussovej metódy množstvo akože zaručených receptov, doplnkov výživy, jeden čas sa propagoval Avemar z Maďarska. Ak by však ochorenie v mojom úplne blízkom okolí alebo u mňa prepuklo, neviem akú formu liečby si zvoliť. Nežijeme v 18-19 storočí, zatracovať to čo priniesla veda a výskum v tejto oblasti by bolo nekorektné, pretože na výskumoch pracovali ľudia s dobrým úmyslom, chorým pomôcť. Zneužiť na svete sa dá všetko. Špekulanti a korupcia sú všade v každej oblasti nášho života. Záleží len na vnútornom postoji človeka ako sa s tým vyrovná, inak je to boj s veternými mlynmi. Ja nie som robbie56 na vyššej úrovni ako ty, netreba hľadať zložitosť tam kde jej niet. Zdanie o človeku niekedy klame, ale prepáč ak moje predošlé príspevky pôsobili urážlivo. Ale trvám na svojom názore, že v tejto téme väčšinou píšu tí istí ľudia a ak sa tu objaví niekto iný, časom aj tak zmizne. Kosa tu píše častokrát nezmysly, prezentuje sa tu ako odborník a kritik na všetko a vôbec vám to nevadí. Veľa šťastia.