Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

[zruseny12]

to ti pychnu do prsta,musi byt cisty ziaden krem na prste atd.a kvapku krvi ti zoberu na sklicko a daju pod mikroskop...mozem ti napisat kontakt....na toto vysetrenie...

silviia

to znie lakavo :)
a kolko tej krvi vezmu? lenze to asi musi byt na to aj specialne skoleny lekar co sa takejto nestandardnej diagnostike venuje a rozumie tomu.skoda len,ze to nie je bezny diagnosticky postup

[zruseny12]

beru to z prstu...4hod.tusim sa nesmie jest...a robia to vsetko pred tebou,premieta sa to na monitore,a vidis tam zlozenie krvi,cholesterol ked mas,kolko krviniek,stressove bunky atd.

[zruseny12]

nieco podobne ako analyza vlasou...zistuje sa tam ake miner.a vit.telu chybaju...len sa mi zda,ze z anal.vlasov sa neda zistit travenie ake ma clovek a podla krvi ano...a neviem aj ten stress ci sa na anal.vlasov ukaze...ale mozno ano...ja som len o nej pocula a chcela som aj na to ist...ze vraj to musia byt odfarbene vlasy zo zadu aspon 2cm,ale ty to asi vies ked o tom pises....

rada

co s neoperabilnym NEZHUBNYM nadorom mozgu,nereagoval na ziadnu liecbu-vraj sa s tym nic neda/len cakat na.../ uz 3 roky. uz bez liecby,ale rapidne zhorseny stav ,najnovsie s edemom, zasiahnute zrakove, a uz aj pohybove a recove centrum. poradte este teraz,potrebujem pre znameho vediet ale este dnes, ci sa da este nieco urobit RNG ale aj hockto iny,skusali aj v cudzine aj liecitelov ale nic. co by sa dalo?

[zruseny12]

nie,robia to lekari,ale zaoberaju sa tym az po svojej sichte....vola sa to aj MIKROSKOPICKE VYSETRENIE KRVI...