Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
to ti pychnu do prsta,musi byt cisty ziaden krem na prste atd.a kvapku krvi ti zoberu na sklicko a daju pod mikroskop...mozem ti napisat kontakt....na toto vysetrenie...
to znie lakavo :)
a kolko tej krvi vezmu? lenze to asi musi byt na to aj specialne skoleny lekar co sa takejto nestandardnej diagnostike venuje a rozumie tomu.skoda len,ze to nie je bezny diagnosticky postup
beru to z prstu...4hod.tusim sa nesmie jest...a robia to vsetko pred tebou,premieta sa to na monitore,a vidis tam zlozenie krvi,cholesterol ked mas,kolko krviniek,stressove bunky atd.
nebolasom na analyze vlasov len som pocula cosi,ale ta kvapka krvi znie zaujimavo, mozno skusim :)
oprava-musia to byt prirodzene nefarbene vlasy na tu analyzu...
nieco podobne ako analyza vlasou...zistuje sa tam ake miner.a vit.telu chybaju...len sa mi zda,ze z anal.vlasov sa neda zistit travenie ake ma clovek a podla krvi ano...a neviem aj ten stress ci sa na anal.vlasov ukaze...ale mozno ano...ja som len o nej pocula a chcela som aj na to ist...ze vraj to musia byt odfarbene vlasy zo zadu aspon 2cm,ale ty to asi vies ked o tom pises....
co s neoperabilnym NEZHUBNYM nadorom mozgu,nereagoval na ziadnu liecbu-vraj sa s tym nic neda/len cakat na.../ uz 3 roky. uz bez liecby,ale rapidne zhorseny stav ,najnovsie s edemom, zasiahnute zrakove, a uz aj pohybove a recove centrum. poradte este teraz,potrebujem pre znameho vediet ale este dnes, ci sa da este nieco urobit RNG ale aj hockto iny,skusali aj v cudzine aj liecitelov ale nic. co by sa dalo?
mariia, hm znie to zaujimavo. Bude to asi cosi podobne ako analyza vlasov...
nie,robia to lekari,ale zaoberaju sa tym az po svojej sichte....vola sa to aj MIKROSKOPICKE VYSETRENIE KRVI...
zasa mi to blbne!