Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

radca

Podla toho, co sa vie, tak rakovinove bunky vznikaju aj u kazdeho zdraveho cloveka. Nikto nie je vynimka. Tie by mala znicit imunita (ako to presne funguje neviem). Ked je ale imunita pretazena, alebo nedostatocna, tak k tomu nedojde.

radca

Zdrave ludske bunky maju "naprogramovanu" dlzku zivota. Cize , aj keby clovek nezomrel na ziadnu chorobu a ani ho nezrazilo auto, tak nakonie zomrie na "starobu". Niektore bunky, ale tuto dlzku zivota urcenu nemaju a medzi ne myslim patria aj rakovinove bunky. To ale neznamena, ze sa nedaju znicit.

silviia

radca, hmmmmm, snaha vytvorit novu-zdravu bunku?to je rakovina?to mi pripada ako prehnana imunitna odpoved a vtedy treba potlacit imunitu by sa prestala snazit vytvarat nieco na nepodarene na obranu co vlastne zabije a nie ju podporovat-tu imunitu myslim, ci nie? a pri rakovine sa zatial imunita ma podporovat/teda myslim/...
ale i tak, ked ma tak malo ATP-energie tak co je tak agresivna nechapem

radca

Silvia,

je to dobra otazka, preco sa tie rakovinove bunky tak rychlo mnozia. Niektory tvrdia, ze to je vlastne snaha vytvorit novu-zdravu bunku, teda, ze sa jedna o akysi nepodareny porces hojenia.

radca

Ciste vylucit cukor asi nepomoze, pretoze bez glukozy clovek zit nedokaze-upadol by do hypoglykemie a zomrel. Ak aj clovek uplne vyluci cukry zo stravy, co by pri onemocneni rakovinou mal, v krvi sa uroven glukozy musi stale udrzovat na urcitej urovni.
ATP je zlucenina povazovana za zasobu energie pre bunky, ako uz napisala lizanka.
sk.wikipedia.org

:-)

silvia, oni by boli nesmrtelne, len za hypotetickych idealnych podmienok...jasne ze bezne nie su nesmrtelne, ked na ne vplyvaju dake vonkajsie vplyvy...ich "nesmrtelnost" spociva v sposobe transkripsie DNA...

silviia

radca, to ty si spominal ze niektore bunky su nesmrtelne? napr. kvasinky? ved kazdy clovek ich ma,len obcas sa niekomu pomnozia a robia problemy, ako to teda ze potom aj same mozu ustupit spontanne-napr. taka candidoza, mykoza. a co ich vie uspesne vyhubit?nechapem jak moze byt nieco zive nesmrtelne a vecne

silviia

a ked ma teda rakovina bunka len 2 ATP/teda malo energie?/ tak potom co je tak agresivna ? ked nirmalna bunka ma navrch!teda myslim energie-32 ATP