Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

silviia

:-) ,tu "samovrazdu" som myslela trosku inak
.
mariia, dakujem za vysvetlenie tej krvi-takze nie standardny odber,myslela som si

silviia

.
mariia, dakujem za vysvetlenie tej krvi-takze nie standardny odber,myslela som si

silviia

.

:-)

silviia, ze by o stave stresu prezradzali nieco hormony? este si nikdy nepocula o stresovych hormonoch? :)
k tej samovrazde rakoviny..aj ludske bunky su schopne spachat samovrazdu, je to urcity druh ochrany a obrany organizmu, ked sa jedna napadnuta bunka obetuje v prospech ostatne

[zruseny12]

silviia,bola som na ZIVU KVAPKU KRVI A tam ti to zistia....v krvi su take kostrbate bunky a to su stressove...

silviia

jaj a tych palin-artemisii tam bolo spusta,ale citala som konkretne len tuto-pravu/a bola to absintia,takze lekarnicka nevedela :) a nemala pravdu stym nazvom/

silviia

RNG, o tej paline som teraz pozerala a docitala, ze vraj sa uz nepouziva :) ale v v lekarni bola :), a ze preto ze vraj je nebezpecna, len ju pridavaju do cajovych zmesi na upokojenie zaludka. o parazitoch nepisali v tom herbare

silviia

RNG, prosim ta, co je vlastne artemisia absintia?-to je palina prava?v lekarni povedali ze nie,lebo prava je oficinalis,myslim.
je viac tych palin?
inak chuti hnusne,je to zaludocny caj,nic viac tam nepisu