Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Čítala som v novinách že na Slovensku sa vypije málo mlieka, že je to alarmujúce.Myslím že žiadna škoda.Čo je však alarmujúce je to, že už deti v školskom veku sú pretučnené,napchávajú sa čipsami,hamburgermi a coca-colou.
hmmmmm,
Damian urcite nechce nutit hocikoho na nieco. A dokazuje nic.
Zato ja hovorim ze su DVE KATEGORIJE ludi:
-jedna kategorija ludi sa riadi podla ZAKONA SVINE
-do druhej kategorije nalezia ludja co su SVINE (zlodeji, klamajuci politici atd atd)
No a obcas sem tam sa najde nejaky ten RNG,Damian,Ciro,robbie56 a im podobni co este ani NIE SU SVINE ani sa NERIADJA ZAKONOM SVINE.
su jednoducho...LUDIA.
kedysik hovoril jeden velmi vyznamny MARKSISTA:
...CLOVEK TO ZNJE HRDO....
zijeme v dobe hesla:
OBDIVUJME SVINE A KLAMARSKYCH POLITIKOV...
KATAPULT spieva pesnicku:
...A CO DETI? MAJI SI KDE HRAT?!??...
a my sa pytame:
a co ludia? maju este CHARAKTER??????....
lebo ak nie tak su to....SVINE z ORWELLovskeho dielka FARMA SVIN....
asi tak v strucnosti.
To je na Tebe a na kozdom individuu, ako vyuzije informacie, ktore podavam. Ja viem omnoho viac zla, o ktorom pisem a predsa sa to snazim vyuzit pozitivne tak, aby som sa mal dobre. Tak zmen svoje pesimisticke uvazovanie a vyuzi moje informacie pozitivne pre seba a pre blizkych. O tom to je. Treba vediet, ale netreba sa bat a stresovat, ale vyuzit informacie a pravdu.
super damian, ze nam otvaras oci?..a co teraz ked to viem?... mam sa citip lepsie?... alebo si mam od zufalstva, ze je ten svet neuveritelne skazeny podrezat zily?.. co nam tu chces dokazat?
smrt si ma najde tak ci tak, ked to nebude rakovina, tak to bude nieco ine..mozem sa ja napchavat jadierkami z marhuly, nech mam dost vit B17, mozno sa mi akurat nimy podari otravit a rychlo sa to skonci..mozno mi to prospeje, rakovina sa mi bude vyhybat na kilometre ale auto ma zrazi a bude mi koniec...
Vazeni,
Oznamujem Vam zavaznu vec, ktora sa udiala v poslednych dnoch.
Dostal som email od otca maleho chlapca, ktory trpi na leukemiu. Chlapec bol zaciatkom roka lieceny chemoterapiou, avsak choroba sa vratila.
Po mojom upozorneni, ze sa s velkou pravdepodobnostou jedna o plesen v kostnej dreni, otec vzal syna na specializovane pracovisko do Brna, kde mu vysetrili kostnu dren a, podla slov otca:
"Nasli v kostnej dreni vysoke mnozstvo plesni neurciteho druhu".
Stalo sa tak napriek mylnemu presvedcivemu tvrdeniu doktorov na onkologii, kde sa chlapec nachadzal, ze teoria o plesniach v krvi pri leukemii je blud.
POMALY ALE ISTO ZACINA ONKOLOGII PRIHARAT. ESTE PAR ROZUMNYCH LUDI, AKO JE OTEC CHLAPCA A LUDIA SA ZACNU S ONKOLOGMI SUDIT A AJ VYHRAVAT
KE-055/6232640
ZILINA-041/5624960
BA-02/55568280
mariia, ok, napis