Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
kosa ja som nepovedala že nám to mlieko nedosypú,ja som sa pýtala do čoho nám ho dosypú,ty to vieš tak odpovedz.Prečo by som sa ja mala nad tým zamyslieť?
je super kosa, ze si konecen zacal akceptovat rozdielnost hmmmmm a hmhmhm :)
uz je trosku neskorora nocna hodina, aby som sa yamzslala nad hentakymi vecami :P ..a v podstate mi to nic neda... ja ideal vidim v niecom inom, nie si to len ciny a myslienky ktore nas posuvaju dopredu, ale su to veci, koli ktorym kracaem dopredu...
alebo pstaci ako v mojom pripade chodenie na zachod raz za tyzden?! :-)
ifka,
stat sa vegetarianom potrebuje skutocnu silu, vieru, idealy.
..asi trosku mimo konkretnej temy,ale suvisiace...dnes boli na ambul.dvaja onko pacienti s dg TU pankreasu a druhy s dg TU hrubeho creva..vekovo okolo 58rokov..moja dr sa ich pyta.ste vegetarian?,ako sme sa minule dohodli?..a oni,ze nie..na onkologii mi povedali,ze mozem jest vsetko,na co mam chut,aj sunku,ale dietnu,aj maso hlavne kuarcie,masovy bujon,vsetko!!!!..takze takto dopadne niecia snaha cloveku pomoct,alebo aspon neurychlovat chorobu..
hmmmmm,
tiez mnou podany nazor tento bol nadneseny.
ved skus uvazovat:
DVE KATEGORIJE-
-prva je pre svine
-druha je pre tych co pouzivaju ZAKON SVINE
-a dalsia(teda TRETJA...) je pre tych co este maju CHARAKTER
ano politici musia mat dost one aby vystupili pred ludi a otvorene klamali. lebo o tom to je DNESKA JE TO CIERNE V CIERNOM pri Vahu a zajtra Biele v Bielom pri Vahu...
skus sa zamysliet nad tym ake IDEALI mali ti co vymysleli lietadla rakety auta a rozne teorije. V podstate je to hrstka ludi oproti miliardam tych co zili a ziju...
A skus sa zamysliet nad tym co to bol za ideal Nikolaja TESLU ked v principe TRANSPORTOVAL elektricku energiju.
idealy su tie mysle kotre ludstvo POHNU DOPREDU. zvysok sa nerata.zial.
hmhmhm,
suhlasim s tebov ze hmhmhm neni je totozne z hmmmmm.
nesuhlasim s tebov ze nam toto mljeko nedosypuju ( v podobe prasku). Nuz a docoho? skus sa zamysliet.
kosa,musíš vedieť rozlíšiť,že hmhmhm,nie je hmmmmm.Sme tu dve diskutujúce aj keď s rôznymi názormi.A do čoho dosypú to zvyšujúce mlieko?Ak ti budem oponovať tak sa asi znovu objaví na tvoju ochranu kamos,však?
kosa, vidim, ze ty mas ludi pekne zaskatulkovanych....
neviem ako mozes sudit ludi podla fora, podla toho co tu napisu... to vskutocnosti eset nemusi svadsat o nicom... tajktiez nepoznam cloveka, co obdivuej nasich politikov (okrem malych deti, ktore odpovedali na otazku ktory politik je im najmilsi-Kalinak a ked sa ich pytali ze preco, tak ze preto, ze ma pekne vlasy :P) skor by som povedala, ye ludia na politikov nadavaju ako ich obdivuju.. ale asi nepoznam ten spravny typ ludi..
to co som napisala bolo trosku tak nadnesene, nebolo to uplne smrtelne vazne, ale neviem ako ma byt optimysticke, ked som mlada, mam urcite idealy, zivotne ciele a ked tu pise hentie veci, tak sa mi moj decky sem rozplyva pred ocami... viem, ze ma nikto nenuti to tu citat, ale mam rada toto forum, oblubila som si to tu...
asi myslis orwellovu zvieraciu farmu :)
hmmmmm,
problemom nie je to ze sa vypije malo mlieka, problemom je to ze co s tym uz vyprodukovanym mliekom spotreba ktoreho rocne klesa v priemere o 3.5%?
Toto sa snazia predajcovia mlieka nahradit tym ze mlieko prakticky dosypuju do vsetkeho mozneho co sa da.