Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

Homogenizacia mlieka nielen zmiesa mlieko rozlicnych krav dokopy, ale mechanicky a casto s pridavkom chemie rozbije velke tukove globule v mlieku a jemne rozptyli tuk, any nevystupoval na vrch.
Homogenizatory na to pouzivane sa skladaju z vysokotlakych pump ktore tlacia mlieko sez velmi tenke trubice(chromniklova ocel, div sa svete, ked maju ludia problem s niklom), kde niekolko mikronov velke tukove globule sa roztriestia a ovela mensie castice. Aby tieto okamzite neoxidovali(velky povrch),, mlieko sa zaroven pasterizuje, cim sa znicia v nom enzymi, ktore by inac tuk oxidovali a produkovali potuchnutu chut oxidovanych tukov.
Pri pasterizacii sa znicia nielen enzymi, ale aj niektore bielkovinne a ine struktury a komplexne cukry, ako napr Galaktoza, ktora je dnes konecne skumana a predbezne vysledky vyskumu poukazuju na jej pouzitie v tele, kde sa stava castou bunkovych stien, co ich robi odolne proti priestupu bakterii, dokonca virusov, tiez je to prospektivny protirakovinny liek.
To je dobry priklad, ako sa priemyselne znicia prirodnw hodnoty a pri tom sa tvrdi na trhu, ze je to zdravy prirodny produkt.
O inych latkach v mlieku, ktore sa tam dostali pri krmeni krav priemyselne vyrobenymi zmeskami, monokulturami, hormonami a antibiotikami ani nehovorim
....
Tak sa z povodne lieku na tuberkolozu stala balastna zamorena potravina, so znicenymi tukmi, bielkovinami, cukrami.....

damian

Okrem curcuminu, aj capscicum (chilli paprika) sposobuje apoptozu - rakovinove bunky nenavidia chilli papriku.. Kazdy, kto ma rakovinu, by sa od rana do vecera mal napchavat curcuminom, chilli paprikami, cesnakom, oreganom, skoricou tak, aby mu narastli velke horiace bombule za usami. Stale je to prijemnejsie (a prirodnejsie) ako nalievat sa chemoterapiami.

ten co vsetko vie a vyskusal

kyselina elagova(ellagic acid )a curcumin su latky ktore privodzuju apoptozu rakovinovych buniek 72 hodin po poziti a nezalezi ci sa pritom napchavas salamom alebo nie,pozrite si o tom na nete dr.Ray Shelyan vedie o tom vyskum v USA a aj dalsi lekari.

hmmmm

mariaa, nevsimla si si, ze to pisal trosku tak ironicky? na salame nie ej nic zdrave, aj toho masa je tam minimum, zvysok je daky sajrajt a chemia..dobru chut vsetkym labuznikom salam

[zruseny12]

damian,ja som citala,ze v salame je nejaka latka,co sposobuje telu stress.....tak tazko bude salama zdrava...:0((((.......

damian

Kamos, kas aj pravdu, ale, aj ten najlepsi liek na svete NEFUNGUJE, ak sa nespravne podava a ak sa podava takemu, co papka taketo dietne salamky, co onkologovia dovoluju. Vitamin B17/amygdalin, ako som casto spominal, nie je samostatnym liekom, ale komponentom v komplexnej metabolickej terapii. Aj ludom pisem, zae ak si chcu zohnat len B17, tak nech radsej nevyhadzuju peniaze, lebo nic z toho B17 mat nebudu. Mal som jednu pani - namiesto 2 tyzdnov (co jej prikazali zit), zila vyse pol roka, stratili sa metastazy, ale idioti (sorry za vyraz), ju napchavali antibiotikami, co je v uplnom rozpore s metabolickou liecbou, plesne sa sirili a aj MTS sa vratili. A k tomu B17 sa bral prerusovane, kedy ano, kedy nie...

damian

Ifka, asi v tej dietnej salame musi byt vela enzymov, antioxidantov, mineralov a vitaminv, ked ju vsade na onkologiach tak odporucaju...

hmmmmm

kamos, sak toto tu nie su zarucene lieky na rakovinu, skor je to odporucanie a prevencia... asi vela ludi nebude so mnou suhlasit, ale kebyze mi daju vybrat medzi mlikom z obchodu a mliekom priamo od kravy, asi si vyberiem to z obchodu...meupravene mlieko od kravy obsahuje strasne vela tuku a rozne mikroorganizmy, ktore mozu byt v niektorych pripadoch patogeny, tak ostavam verna mojemu polotucnemu mlieku z obcodu ...a mieko sa vyuziva na vyrobu mnohych vyrobkov ako su jogurty, syry, tvarohy, bryndza...podla mna su mliecne vyrobky zdrave a ja ich papam pravidelne a zatial sa moj traviaci trakt nestazuje :P

kamos

Pokusim sa aj ja trochu vpliest do diskusie. Zavisi na tom, ako sa sprava poda. Ak sem niekto napise, ze konkretne latka "XY" lieci rakovinu a ludia , ktori si to tu na fore precitaju to zacnu uzivat a "nerpreziju", tak clovek, ktory sem spravu o latke "XY" napisal sa stava zcasti vrahom. Preto by som bol opatrny s udavanim informacii o zarucenych liekoch a latkach na liecbu rakoviny.

Je tiez asi rozdiel medzi "mliekom" a "mliekom". Mlieko z obchodu je od krav krmenych krmnymi zmesami a je homogenizovane (t.j. vsetky mlieka od vsetkych krav sa pomiesaju do kopy). Potom je pasterizovane.
Cerstve mlieko sa kedysi pouzivalo ako liek proti tuberkuloze (pretoze obsahovalo napriklad zive bakterie) a su aj spravy, ze sa pouzivalo pri liecbe rakoviny.