Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
amybeag,
sirime a robime. dalej sa to uz NEDA zastavit takze sa teraz uvadzaju do zivota nove sposoby ako RAKOVINU prezentovat ako ochorenie na kotre sa este umiera ale urcita davka optimizmu moze byt tym spravnym prostriedkom na prekonanie mnohych problemou spojenych z rakovinov, hoci este hovorit o tom ze rakovina JE vyliecitelne ochorenie sa zatial neodporuca.
Priatelia, sirte prosim dalej spravu, ze s rakovinou sa da nieco robit articlesofhealth.blogspot.com
hmhmhm,
je otazne co to znamena ten vysoky vek, kolko toho do seba pchaju a ako skodlive to je.
vetsina mladych ktori zdedili tento zivotny styl od svojich rodicoch sa rakoviny docka.
mira,
verim ze citaju.
hm, natíska sa otázka prečo ten kto do seba pchá škodliviny vo forme zlej stravy, fajčenia, pitia...atď, až do vysokého veku rakovinu nedostane.
80% ENVIROMENTALNEJ PRICINNOSTI JE NESPRAVNY UDAJ PROPAGOVANY ORTODOXNOU ONKOLOGIOU. N PRVOM MIESTE SU TOTIZ METABOLICKE (VYZIVOVE) FAKTORY A TEDA TO, CO DO SEBA CLOVEK PCHA, A AZ POTOM SU FAKTORY ENVIROMENTALNE. GENETIKA JE ZA RAKOVINU ZODPOVEDNA LEN 8MIMI PERCENTAMI, ALE AJ TAK GENETIKOU ONKOLOGIA STRASI NAROD.
90 percent zo všetkých prípadov rakoviny sa dá úplne vyliečiť, ak sa odhalí v I.fáze - zvyčajne ide o nádor veľkosti hrášku alebo menších rozmerov. Nové analýzy etiológie rakoviny ukazujú, že až 80 percent prípadov rakoviny má environmentálny pôvod. A preto, hoci niekto nefajčí, vyhýba sa činiteľom podporujúcich rakovinu, ktoré sa nachádzajú v strave, vystaveniu radiácii a iným environmentálnym toxínom, je pravdepodobnosť, že nedostane rakovinu len jedna ku piatim. Šance sa zvýšia užívaním antioxidantov a výživy, ktorá posiľňuje DNA.
dost zaujimava uvaha.
hlavne to ze sa tento proces da obratit.
teraz by Tvoj prispevok mali citat Andie a ccc.
petko3000,
suhlasim s Tebou. ...Pocul som atd... je sice imponujucejsie, ale ...je dokazane... viac uspokojuje.
kosa
nespochybnujem, ze najvacsi zaujem statu je pumpnut svojich obcanov, na hranicu unosnosti (kym nezacnu migrovat inam). preto sa zvysuje dochodkovy vek, coho opat onedlho budeme svedkami. tento nemily efekt je ale priamo spojeny so zvysovanim dlzky zivota. ale uz to tu nechcem rozpitvavat. ja som len reagoval na na prispevky typu: pocul som, vravi sa, a pod...