Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ja nikomu neradím železo užívať proti rakovine,ak si si dobre všimol radca tu píše že lapacho znásobuje počet krviniek. Preto som napísala že kôra lapacha obsahuje železo, no a to podporuje tvorbu červených krviniek, podobne ako brokolica a iné.
nuz ja nikomu zelezo nebudem radit proti rakovine , lebo v ziadnej literature som nic take nevidel
RNG ja som nenapísala, že brokolica atď... ničí vírusy, ale lapacho ničí vírusy, huby, plesne. A pretože kôra lapacha obsahuje veľa železa, v boji proti rakovine má asi tak podobné účinky ako napr. brokolica.
Neviem čo na tom bolo také nezrozumiteľné?
tirsia, testovali aj vakciny proti hpv a prehlasili ich za uplne bezpecne a potom im umreli dievcata aj v Anglicku aj v Nemecku.
Vyrobcom sa zialbohu neda verit....
Za peniaze su ochotni urobit cokolvek.
Vytazky z tela mysi nemozno len tak bez nebezpecia davat do ludskeho tela.
hmhmhm, kde si videl napisane, ze brokolica alebo spenat nicia plesne, virusy a zabijaju rakovinne bunky?Pokial viem nic take nerobia a preto nemozu nahradit lapacho.
RNG dakujem.
pisu ze to nema neziaduce ucinky ale zatial sa len testuje a najblizsich minimalne 5 rokov testovat bude pre vajecniky
Lapacho ničí vírusy, plesne, huby. Kôra obsahuje veľa železa, preto podporuje tvorbu červených krviniek. Železo obsahuje aj špenát, brokolica, spirulina..atď. Takže účinky lapacha v boji proti rakovine sú asi podobné s účinkami napr.zeleniny.
RNG,
musis si precitat ten odkaz, co som uviedol. AK doverujes len overenym spravam, mal by si ich uvadzat. Zatial tu nic take nebolo.
radca, je to zialbohu len nepodlozena sprava. Ja doverujem len mnohonasobne zopakovanym lekarskym vyskumnym spravam od roznych nezavislych zdrojov.
Prial by som si, aby to bola pravda, ale zatial na to chybaju podklady.
RNG,
netvrdim, ze z lapacha sa priamo vyrabaju krvinky. Ono len znasobuje ich pocet. V tom odkaze je to ivedene.