Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
silvia, su tri druhy estrogenu a nespravny pomer medzi nimi je skodlivy. podporuje bujnenie buniek v tele tj podporuje vznik rakovin. Tento prirodny prostriedok potlaca hladinu estrogenu 3
RNG, aha, tak dakujem, myslela som skor ze je to akysi prirodny "estrogen" aspon tak mi to bolo nejak vysvetlene tou firmou u nas-ze je to "dobry" estrogen/?/ hm, tak teraz tomu nerozumiem,lebo ty pises, ze znizuje mnozstvo estrogenu co sa mi zda lepsie ak je to tak
prosim ta, a ako dlho ho teda mozem bez prestavky uzivat?aj rok? alebo ho mam radsej vysadit na ako dlho?predsalen-je to aj liek...hm
RNG, aha, tak dakujem, myslela som skor ze je to akysi prirodny "estrogen" aspon tak mi to bolo nejak vysvetlene tou firmou u nas-ze je to "dobry" estrogen/?/ hm, tak teraz tomu nerozumiem,lebo ty pises, ze znizuje mnozstvo estrogenu co sa mi zda lepsie ak je to tak
prosim ta, a ako dlho ho teda mozem bez prestavky uzivat?aj rok? alebo ho mam radsej vysadit na ako dlho?predsalen-je to aj liek...hm
silvia, Indonal nie je na zenske problemy, Je ale ucinny prostriedok proti bujneniu buniek a rakovine.
A to nie je novy poznatok, to je zname uz dlhe roky, preto sa dostal I3C aj do liekov.
A kedze je v odporucenych davkach(400-600 mg) bezpecny, zostava na trhu aj ako neskodny potravinovy doplnok
....
Jeho hlavny mechanizmus je zvysovanie hydroxylacie(znizovanie mnozstva) estrogenu 3, co je ucinne proti bujneniu buniek
sorry-myska zblbla :)
RNG, ved hej, mrazenych...ale tie ja nemam :( a kupit sa daju len tie zavarene. zial nemam moznost zamrazit si take vzacnosti,aj cerstve ich mam zriedkakedy-tohto roku vobec, tak by mozno ten doplnok bol obcas vhodny pridat, nemyslis?
no a este som sa chcela opytat, ci si myslis, ze mozem ten INDONAL uzivat dlhodobo, ci to teda neuskodi, ta izolovana latka- I3C , ako uvadzaju skodlivost izolovanych latok zo zeleniny v tej knihe na stranke co som uviedla. myslis teda, ze ho mozem uzivat i nadalej tak dlho?ale zatial mi v mojich zenskych problemoch nepomohol. zeby som bola nan "rezistentna" ?
RNG, ved hej, mrazenych...ale tie ja nemam :( a kupit sa daju len tie zavarene. zial nemam moznost zamrazit si take vzacnosti,aj cerstve ich mam zriedkakedy-tohto roku vobec, tak by mozno ten doplnok bol obcas vhodny pridat, nemyslis?
no a este som sa chcela opytat, ci si myslis, ze mozem ten INDONAL uzivat dlhodobo, ci to teda neuskodi, ta izolovana latka- I3C , ako uvadzaju skodlivost izolovanych latok zo zeleniny v tej knihe na stranke co som uviedla. myslis teda, ze ho mozem uzivat i nadalej tak dlho?ale zatial mi v mojich zenskych problemoch nepomohol. zeby som bola nan "rezistentna" ?
silvia, mrazene ovocie je k dispozicii cely rok. Elagitanin sa nachadza v semienkach aj cernic, brusnic, trocu je aj v jahodach a dost v semienkach granatovych jablk. Nakolko sa nici zavarenim a konzervaciou, neviem.
diky,toto som potrebovala...len sa mi nechce zobrazit UPRAVA POKRMU...takze v septembri...pa