Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
pistik, inac teploty su hlavne z malo cervenych a bielych krviniek. Telo ma nizku imunitu bez nich a preto nie je schopne sa ucinne branit vsadepritomnym nakazam okolo nas.
Betaglukany, Easy Iron, vitamin C, vitamin E a selen su velmi dolezite. A detoxifikacia pecene protokolom dr Berksona, bez toho je telo otravene, lebo pecen je ta, ktora filtruje toxiny z krvi.
Pistik, hlavna protirakovinna latka v cerniciach okrem antokyanidov(silne antioxidanty) je elagicka kyselina alebo elagitaniny, podobne ako v malinach a semienkach granatovych jablk, Na to aby si ju ale zo semienok dostal, musis ich v mixeri dobre posekat, inac ti vyjdu vcelku z tela.
5 minut na vysoko mixer ich podrvi vacsinu.
tirsia, ABAGOVOMAB je nova vakcina, este vo vyvoji, produkovana a izolovana z mysi, ktora obsahuje podobne latky ako prirodzene antigeny na potlacenie rakovin vystelkov. Zrejme to bude patentovana, velmi draha latka, s plno postrannymi ucinkami.
Osobne davam prednost dobre preskusanym metodam s prirodnymi doplnkami potravin, bez postrannych ucinkov, ktore tu boli uz mnohokrat spomenute.
foto-dokaz-rakovina koze
pre povzbudenie (:o)
hej, pisem, ze keby som bol v pozicii otca ja, asi by som to prezival inac, no takto je mojou ulohou drzat dobru atmosku,len som na to sam, nikto do toho nevidi, dokonca aj otcov brat ma rakovinu aj tam sa angazujem, a aj v inej rodine, a vidim, ze najtazsie je zmenit pohlad ludi na to, comu maju verit, pokial sa toto podari, ide to potom jednoduchsie, ale vlastne o tom to je
ono, ja vidim ako to funguje u nas, snazim sa nesudit nikoho, len ako pisem, je tazke byt sam proti vsetkym...ale musim povedat, ze otec je aj napriek vsetkemu statocny, a dodrziava prisne stravu, az ma obcas bolesti zaludka, ved uz stvrty mesiac len zelenina a sem tam ine, ovocie a ryza, malo zemiakov, vela tekutin, no a metabol. pripravky plus jadierka marhul, jacmen. chlorelu, kombuchu, atd.
oprava 38 ta teplota
pistik, nesud oca, nemoze za svoj pesimizmus, boji sa, boji sa smrti, nechce umriet, nema silu sam, prave pretio ta potrebuje, niekoho triezveho...no a ten paralen? neviem, skus RNG ci nema nieco prirodne radsej na teplotu, inak do 38-3805 sa ani nezraza-prirodzena imunitna odpoved organizmu na vytesnenie infekcie z tela, nech pije viac tekutin a bylinkovych cajov, ak je unaveny, ci ma bolesti, potom je to horsie, tam treba pomoct, a aj spanok je prospesny a dolezity, samozrejme pohyb na cerstvom vzduchu...
vcera som bol v prirode, v okoli humenneho smerom na vihorlat je krasna, s cielom priniest nejaku tu cernicu, kedze obsahuje potrebne latky, aj pre choreho na rakovinu. doniesol som slusne mnozstvo, tymto startujem oficialne sezonu cernic:) je ich pozehnane tohto roku, a take zdravie ako v cerniciach, nemate nikde inde, takze hor sa na zber, pookreje aj telo. otec samozrejme zjedol nieco z toho co som doniesol. zo skusenosti nasej rodiny mozem povedat, ze hlavnym orieskom pri liecbe rakoviny je psychika. aj tento vikend som opat musel presviedcat rodinu, hlavne matku (ako som zistil, ta neveri, ze sa otec vylieci...), ze rakovina je choroba ako kazda ina, len je treba vediet ako na nu, a telo sa potom neda oklamat. a verte mi, kazdy vikend presviedcat doma celu posadku, stale to iste vypravat dookola ma uz nebavi, mam chut s tym prastit, nech si robia co chcu, ked maju taky strasne pesimisticky nazor na liecbu, aj na sance pre zivot. mozno sa nedokazem pozerat na vec inac, lebo priamo sa ma to netyka, ako vravi otec, my nie sme chori, ale on, ze sa nam to lahko hovori, byt v pohode a bez obav,ale aj tak mam pocit, ze prave NEVEDOMOST ludi o alternativach a uspechoch liecby prirodou, je dovodom toho strachu, ktori maju moji rodicia. ono je to aj povahou cloveka, myslim ze sa da pozerat na veci optimisticky, aj ked clovek ma taku chorobu, akou je rakovina. co ma dost skrie je to, ze sme veriaca rodina, ale mam pocit, ze prave viera, ktora by mala dodavat nadej a radost, je tu akasi slaba a chyba smiech na tvarach nasich doma. nie je to lahke, ale ako pisem uz hore, je to jedna z podstatnych veci, verit, ba doslova byt si isty, ze zazraky prirody maju svoju silu, a ze spolu so stravovanim prisnym, a pohybom, sluzbou inym, neuzavretim sa do seba, je takmer iste, ze clovek porazi rakovinu. vyzyvam vsetkych tych, co maju doma rakovinu v tele niekoho blizkeho, ci seba, nech napisu, ako to funguje u nich, hlavne optimisticke riadky povzbudia:) vdaka
zdravim siritelia pravdy:) pre 12345: otec od toho piatku ma stale teploty, nie vysoke, cca priemerne tych 37,7, ked vezme paralen, trochu mu klesne na normal, ale za pol dna vystupi...pre mna to je neklamny znak toho, ze v tele sa nieco deje, a verim, ze to je skor dobre ako zle, teda ze to je liecebny proces, ze sa buraju tie metastazy co ma na peceni, a nemal ich tam malo, mozno aj 15, zo spravy sme vyrozumeli ze 11, ale ono to tazko vidiet do organu, ze. hoci MR vysetrenie ma svoju kvalitu. dopoludnia mal este to tupe pichanie v oblasti pecene, aj v sobotu, ale v nedelu uz menej, a popoludni vravel, ze je to uz lepsie, ze bolesti prestavaju.
mira: stotoznujem sa s predchadz. prispevkom, myslim, ze je v tom kus pravdy