Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

RNG

mozno to, ze to je dobre na leukemiu sa zda, ze to zvysuje pocet cervenych krviniek, ale to je len dosledok potlacenia leukemie, nie podpora vytvarania bielych alebo cervenych krviniek.

RNG

radca, lapacho je vyborny na rakovinu a je aj plno inych pouziti, ale nestimuluje vytvaranie ani bielych ani cervenych krviniek, aspon na to nemam ziadnu informaciu ani z ludovych medicin, ani z overeneho lekarskeho vyskumu.
www.rain-tree.com

radca

12345,

spatne skusenosti s lekarmi, tak ako ty ma velmi vela ludi. Atmosfera istoty, ktoru lekari vytvaraju je cista iluzia. Inak ak niekto dneska sledoval reportaz z lekarskej fakulty a to v akzch podmienkach sa ucia lekari na Slovensku-tak to silne pripominalo verejne pitvy, ktore sa vzkonavali v rannom stredoveku.

Hmmmmm,

nerozumiem tvojim prispevkom. Chces nimi nieco povedat, alebo sa len pokusas vytvorit dojem, ze rozumies o com sa tu ludia bavia, popripade sa ich snazis zosmiesnit? Predpokladam, ze si este moc mlada na to, aby si s rakovinou mala nejake skusenosti.

RNG

pistik, na zvysenie bielych krviniek odporucam hlavne betaglukany, pri rakovine ich odporucam vzdy, lebo biele krvinky su nasa obranna armada, ktora nici aj rakovinne bunky. Odporucena davka je 3x400 mg z lekarskych literatur aj z mnohych osobnych skusenosti.
Na cervene krvinky je dobre brat kompletny zdroj lahko absorbovatelnej formy zeleza(glycinat...) a potrebne vitaminy(B-6, B-12, kyselinu listovu) ako napr v doplnku Easy Iron
Ludia s oslabenym tvorenim cervenych krviniek(poskodenie kostnej drene) by mali brat enzymi, hlavne ludia s rakovinou, a to nielen na lepsie travenie a prisun regeneracnych materialov(enzymi s jedlom) ale aj na odstranovanie samotnej rakoviny tym, ze odstranuju maskovanie na stenach rakovinnych buniek, tak ze sa stanu "viditelne" pre nas obranny system a tiez odpratavanie roznych karcinogennych latok, ktore rakovinne bunky produkuju a tak siria rakovinu.
Na pecen by som pouzil v prvom rade protokol dr Berksona. A definitivne by som pil graviolovy caj, lyzicu gravioly denne, povarit a odstat cez noc, zliat, nefiltrovat, ochutit napr ribezlovou stavou. Ribezle, hlavne cierne obsahuju velmi vela antoioxidantov potrebnych pri lieceni rakoviny.
Na rakovinu pecene specificky je calcium D -glucarate velmi pomocny.
Viaceri lekari (helmitologovia) tvrdia, ze znacna cast rakovin pecene je dosledok parazitov ako cicavica pecenova, ktorej rozne vyvojove formy produkuju karcinogenne vylucky.
Preto mnohi odporucaju protiparazitnu kuru(20 dni podla dr Huldy Clark)
....
Rakovina pecene aj chemoterapia samotna nicia znacne pecen a bez funkcie pecene sa telo rychlo zamori. Pecen je totiz filter na rozne toxicke latky. A zamorene telo toxinami vedie k horuckam.
Nevahajte, prosim, s pouzivanim enzymatickeho cistenia tela!!!
Pripadne aj jedna davka tekutych zeolitov(flaska vydrzi 15 dni pri davke 2x20 kvapiek do vody)by bola dobra hned.

pistik

zdravim vsetkych, hned prejdem k veci. otec sa lieci metabolicky , prirodnou formou, zmenil stravovanie a vela veci, co tu pisete poniektori. ma metastazy na peceni, co je da sa povedat jedna z najmenej vyliecitelnych rakovin. ale k veci. prave ma uz niekolko dni bolesti v oblasti pecene, pricom dnes uz dostal aj teploty. to sa mu uz prihodilo dvakrat, hlavne vtedy boli tie teploty, aj vyssie.pricom lekarka nezaznamenala ziadny zapal hrdla, ci inej casti. nie je to tym, ze sa nadorove bunky rozpadavju a nicia sa? len tie bolesti si neviem vysvetlit, ale nemoze byt prave toto ten dovod? inak sa ma dobre, uz dva mesiace neberie chemoterapiu, proste dostava ju (xeloda), ale robi si zbierku v spajzi. robi, maka, aj teraz ked som dosiel domov z prace po tyzdni, 10 metrov dreva, co sme doviezli uz bolo porezanych. akurat ta psychika, kedze na vysledkoch krvi mu ukazalo malo bielych aj cervenych krviniek - biele 3.27 a cervene o nieco vyssie...poradte aj co na zvysenie krviniek, vdaka vsetkym, co maju k tomu co povedat, hlavne maju s tymto skusenost, thx

kosa

radca,
ano hovoril si o veku na SK.

ja zasak vseobecne o tom, ze tzv predlzovanie ludskeho veku je len cirov bajkov.

kosa

hmhmhm,

klasicky pozeras sa na veci z nespravneho uhla.
inac co to je vlasne STARY?....
vies ze v demokratickej spolocnosti je tento pojem neznamy?

kosa

12345,

ANO na tomto fore JE to vsetko LEM teorija.
avsak tato teorija BOLA X KRAT PRAKTICKY ODSKUSANA....
neveris v to?... nuz bolo by dobre sa ti o tom presvedcit...ale ako a kde?....hm...