Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

Rakovina vs Chemoterapija?...

nuz trebalo by aby sa za jeho smrt zodpovedni, pardon za jeho zdravotny stav, vyjadrili k tomu ako jeho stav dijagnostikovali, ako postupovali.

kosa

a teraz zostra.

Michal bol vasnivym fajciarom ( podla toho co sa o nom rozpravalo).
Takze rakovina bola len otazkou casu KEDY .
to ze sa to prejavilo priblizne vo veku 60 rokov je tiez dosledkom jeho fyzicky menej namahavej prace.
Co poznam uz zomrelych, tak fyzicky pracovali dostali rakovinu vo veku 50 ci 55 a vo veku 60 uz zacali karieru HNIJOSOV.

kosa

Smrt Michala Docolomanskeho je priamym dokazom ze ludsky vek sa SKRACUJE.

hoci tunak neraz bolo uvadzane ( umyselna dezinformacija) ze vraj vek a priemerny vek sa predlzuje.

Dalsi dokaz ze to nie je pravda.

pistik

tak co vazeni, zabila Michala Docolomanskeho rakovina alebo chemoterapia? 4, ci 5 rokov odkedy mu zistili rak. a neverim, ze ludia ako on nevedia o alternativach k medic. liecbe. je pravda, ze neviem o podrobnostiach, ci a ako sa snazil porazit chorobu, vraj poslednu dobu vela fajcil, aj napriek rak. pluc. hadam tato smrt neposluzi ako reklama pre mylnu informaciu, ze rakovina je nevyliecitelna, o to viac sa musime snazit, my, ktori vieme, kde je pravda, resp. snazime sa ju najst, a sirit medzi ludmi. cest jeho pamiatke! bol to jeden z mala dobrych hercov.

radca

Este k tym tiolom. V angl. literature sa dost casto v suvislosti s rakovinou a autoimunnymi nemocami uvadza vyraz "thiol pool" a niektori tvrdia, ze vznikaju, alebo velku ulohu pri ich vzniku ma prave vycerpanie zasoby tiolov.

radca

Hmhmhmhm,

urcite si rada, ze si ma nachytala na "hruskach", ako som sa pomylil a ty si si nenechala ujst prilezitost, aby si to zdoraznila. Ja ti ale tento "vitazny" pocit prajem a zelam ti , aby si si ho uzila co najdlhsie, pretoze ako lekarka si ho vela neuzijes. Chcel by som uviest este niekolko dovodov preco by sa mal clovek pri lieceni rakoviny spoliehat hlavne na seba a nie na lekarov:

1. Ako lieky a liecebne procesy sa testuju vacsinou len jednoduche chemicke latky a zluceniny, pretoze akakolvek zlucenina viacerych latok, by
pokusy neumerne predlzila a urobila by ho nerealizovatelnym. Dalej to stazuje potreba dodrzovat "referencne" podmienky pokusov, najdenie spravneho testovacieho materialu, administrativa a hladanie sponzorov. Toto bude mozne az ked sa budu dat zive organizmy nasimulovat na pocitaci (to este potrva dost dlhu dobu)
2. Nikde nie je napisane, ze rakovina sa da vyliecit jednoduchym liekom, alebo jednou "latkou", ako sa to snazia lekari a pravdepodobne je to aj skutocne tak.
3. Lekari nemozu pacientovi povedat svoj nazor na liecbu rakoviny a som presvedceny, ze vacsina z nich by sa klasickym sposobom ani neliecila.
4. Ako vsetko aj zdravotna "masineria" je ovladana peniazmi.
5. Mnozstvo chorob, ktore lekari povazuju za neliecitelne a nepoznaju ich povod je pomerne lahko liecitelnych a ich povod je znamy. Ale to tu uz pisalo mnoho ludi.

radca

Dioly sa daju najst napriklad aj v antibiotikach inych zluceninach obsahujucich polymery. Alebo aj v chladiacej kvapaline. Ta ale nema pri lieceni rakoviny pravdepodobne ziadny vacsi vyznam.

hmhmhm

Tiež si myslím že si sa zmýlil, z tiolov je to okrem Glutationu ešte kyselina alfa-lipoová, cysteín, flavonoidy....)
A z diolov? To naozaj neviem, ale podľa mňa to ani nie je dôležité vedieť, čo patrí medzi dioly a tioly.