Pravda o rakovine - VITAMIN B17

andie

zle som sa vyjadrila..pozna sa mechanizmus vzniku rakoviny, akym je napriklad poskodeny pretein P53. prognoza je najblizsie roky je ,ze kazdy clovek 3 clovek ochorie na nadorove ochorenie a kazdy 5 nan aj zomrie. tak vsetci myslite na prevenciu !!

andie

pozri, kazdy clovek ma slobodnu volu a moze sa rozhodnut..len aby ho to nestalo zivot. okay, vsetky lieky su toxicke, ale pytam a co potraviny ? vsetko, co v dnes nej dobe jeme a dychame je! keby sa clovek, ktory zil pred 200 rokmi napil vody, ktora nam tecie v kohutikoch nasich domacnosti, tak by zahynul intoxikovany. vsetko je uhol pohladu a vsetko treba brat s mierou.ver mi , ze keby sa rakovina dala liecit len vitaminom B17, tak uz by sa toho chytila nie jedna farmaceuticka firma a spravila z toho biznis. ak by som vsak v zivote mala rakovinu, a moj onkolog by mi povolil vitaminy, tak by som urcite vyskusala aj B17..asi tak by som to zhrnula

damian

Dobre znamy Dr. Allan Greenberg sa vyjadril: 'As a retired physician, I can honestly say that unless you are in a serious accident, YOUR BEST CHANCE OF LIVING TO A RIPE OLD AGE IS TO AVOID DOCTORS AND HOSPITALS AND LEARN NUTRITION, AND OTHER FORMS OF NATURAL MEDICINE. Almost all drugs are toxic and are designed only to treat symptoms and not to cure anyone. Most surgery is unnecessary. In short, our mainstream medical system is hopelessly inept and/or corrupt. THE TREATMENT OF CANCER AND DEGENERATIVE DISEASES IS A NATIONAL SCANDAL. The sooner you learn this, the better off you will be'.
Dr. Allan Greenberg on 12/24/2002

PREKLAD: 'Ako prakticky lekar na dochodku musim prehlasit, ze pokial ste nemali vaznu nehodu, vasa najlepsia nadej dozit sa dlohovekosti je vyhybat sa lekarom a nemocniciam a obratit sa k vyzive a inym formam prirodnej mediciny. Takmer vsetky lieky su toxicke, neliecia, len zakryvaju symptomy. Mnoho operacii je nevyhnutnych. V kratkosti, zdravotnicky system je beznadejne skorumpovany, liecba rakoviny je narodnym skandalom. Cim skor to budete vediet, tym lepsie pre vas'.

damian

NIE JE PRAVDA, ZE SA NEVIE, AKO VZNIKA RAKOVINA!. Pravda je to, ze sa to vie minimalne od r 1950. Ina vec je to, ze sa to nepropaguje. A vieme preco. Dalej, kazdy hojaci proces ma vpliv na vznik rakoviny. A pri alergiach prebiehaju tiez lieciace procesy. Co sa tyka lekarov, ja ich neodsudzujem, lebo oni su v zmanipulovanom systeme. Viem, castokrat chcu pomoct, ale sa tiez musia podriadit komoram a pravidlam a tie pravidla (standardy) su prave kreovane farmaciamy, kde su miliardove zisky. A metabolicka medicina nie je sarlatanstvo ani salamunstvo. Je to cast vseobecnej mediciny, len sa utlaca, koli ziskom. Prave metabolicka medicina by mala byt ta prva (kedze telo je metabolizmus a matabolickymi defaktami sa spustaju degenerativne choroby) a potom, ak metabolicka medicina zlyha, alternativou by mala byt farmakologicka medicina.

andie

este sa trosku poopravim s tou alergiu..je to vlastne hypersensivita imun.sys(IS) a to, ci dostanes sennu nadchu alebo anafylakticky sok zavisi od stupna hypersensitivity. cim castejsie sa stretnes s danym agensom, tym bude reakcia silnejsia. priklad zlyhania predstavuje aids, co v preklade znamena zlyhanie IS. cez cd4+ receptor ti vstupi virus do t-lymfocytu a znici ti ich vsetky do jedneho. jedinec zomiera na sekundarne ochorenia ako aj na obycajnu nadchu, pretoze sa nedokaze branit.

andie

takze pekne poporiadku..ked mas alerigu, neznamena to, ze tvoj imunytny system zlyhal. keby zlyhal, dostal by si do 2 minut anafylakticky sok a do 20 minut by si zomrel, ak by ti nebola poskytnuta odborna pomoc.to, ze mas alergiu nijako neovplyvnuje tvoju nachylnost na rakovinu. tam funguju ine mechanizmi. nadorove bunkny sa povazuju za vlastne zmene bb., ktore unikli mechanizmom regulujucim rast.imun.system ma niekolko mechanizmov, specifickych, nespecifickych, na bunkovej, na humoralnej urovni..atd. napriklad taky komplement v krvi ma tri rozne cesty aktivacie v pripade, ze by jedna zlyhala. to, preco dochadza k vzniku rakoviny nie je zname, keby bolo, dala by sa liecit. pozname len faktory na nu vplyvajuce. ano, medicina je komercna,ale ako spravna lekarka by som nidky nezatajila pacientovi nieco, co by mu mohlo zachranit zivot!! tiez by som ziaden clanok a vyskum nebrala 100% vazne a hlavne tie uverejnovane vo vedecko-popularnych casopisoch a uverejnevane hned po prvych pokusoch. kazdy ludsky tvor je jedinecny a ma svoj vlastny metabolizmus. preto nedokazeme vyliecit kazdeho pacienta..clovek trpiaci rakovinou beruci radio a chemoteriapiu, nesmie kombinovat ziadne ine nekonzultovane lieky a vitaminy!!preto v kazdom pripade doverujte svojmu lekarovi a ak zlyha klasicka medicina, potom skusajte salamustvo..

damian

Pre dnesok koncim. Tazko bolo v praci. Mlade dievca sa mi zdoverilo, ze bola znasilnena, ked mala 9 rokov, potom, ked mala 17 rokov, znasilnil ju zas. A ja som doma a musim z celeho 2 hodinoveho rozhovoru pisat spravu (na ukor mojho casu). Ale je to krasne, ked sa Ti niekto zdoveri, lebo to cloveku momentalne ulavuje. To dievca to nikomu nepovadalo, ani svojej mame. A teraz ma 25 rokov. Vsetko drzala v sebe. Skutocne, psychiatria je medicina, kde sa da pomoct i bez toho, aby sme ustavicne pouzivali lieky. Nic, len pocuvat a pocuvat a nechat cloveka vyplakat sa dosyta.... ...Dobru noc!

damian

CCC, je toho mnoho, a ja nemam fyzicke moznosti to tu vsetko prekladat a vysvetlovat. Ja na tomto fore chcem informovat o dolezitosti stravy v boji proti rakovine. Jedine, co mozem urobit, je poslat suhrn o metabolickej terapii (v anglictine, aj Ti to hned posielam). Viem, ze mas mnoho informacii z mediciny. To ale nevylucuje fakt, ze cela pravda sa ucelovo zakryva a mnohe, mnohe zistenia nie su publikovane. Prosim, otvor oci a nemysli si, ze vsetko je presne tak, ako uci konvencna medicina. Je velmi zname, ze konvencnu medicinu riadi farmacia. Ked som prisiel do VB v 2001, ucili nas na fakulte managementu, ze medicina a hlavne onkologia, su dvoma najspinavsimi obchodmi. Odvtedy sa o to velmi velmi zaujimam. Ale nemozeme na fore viest taketo tazke vysvetlovacie debaty, lebo aj tak tomu 90 percent ludi nepochopi. Pravda je ista, amygdalin (jadierka) nie su toxicke tak, ako sa to usilovne propaguje a je dolezite, aby si narod obohatil stravu aj o tento utajovany vitamin, inak rakovina bude postupovat tak, ako postupuje. A postupuje velmi rychlo a zabera coraz viac vacsiu cast mladsich ludi.

damian

Mila CCC. Ano, plne s Tebou suhlasim, imunita sa plne podiela na zneskodneni nadorovej bunky. Mnoho sa o tom spomina v literature o metabolickej terapii vitaminom B17. Nikdy som sa vsak velmi nezaoberal specialne touto castou. K tomu chemotrypsinu, vyberam toto: V r 1922 biochemik Krebs dokazal dva dtuhy obrany proti nadoru. Jeden - insintricky faktor, chemotrypsin, podielajuci sa na regulacii trofoblastu, a eztrinticky faktor - beta-glukosidazu - vit B17, so stravy, ktory reguluje trofoblast podobne. Bolo to publikovane v USA a britskych zurnaloch. Mnohi onko-experti to potvrdili, avsak, ako vieme, tato pravda nemala vyjst najavo, presna tak ako pravda o vitamine C, ktory sa tajil dlhu dobu alebo pravda o hydrogenovom aute, pre ktoru zahynulo tiez mnoho ludi.