Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Neurazam sa. Neviem presne o imunite, len viem, ze ma velky problem rakovinu zneskodnit. V mnohom mate pravdu. V mnohom suhlasim.
a prepáč ale budeš pochybovať o vedecky podložených faktoch, kt.som si ja nevymyslela, ale o B 17, čo som mimochodom nepočula nikde, (ale to nie je podstatné)za to by si dal aj ruku do ohňa.
Damian delenie buniek je zakódované v DNA,ako dlho má bunka žiť,deliť sa,a vtedy keď sa táto informácia pozmení a taká bunka nie je eliminovaná dôjde ku nekontrolovanému zdôrazňujem nekontrolovanému deleniu, čo je podstatou malignít
Damian - uraz sa alebo neuraz, mam z Teba dojem - ze mas svoju pravdu a neustupis, ani za cenu toho, ze budes vyvracat aj to, co je dokazane.
ja jednoducho tvrdím to, že nie z každej bunky,kt. sa od tých ostatných odlišuje napr,aj tým čo som napísala je hneď nádor,že máme obranné mechanizmy na viacerých úrovniach, kt.zmenené bunky dokážu eliminovať.
eliminuje ich imunitný systém- jednoduch povedané a až vtedy ak sa stane ešte niečo napr.zvýšená dávka žiarenia, nedostatok vitamínov, antioxidantov atď nastane nádorové bujneie.
netvrdím nič viac ani nič menej
Mozno ano, Milly, ale ak ma clovek dostatok tohoto vitaminu v tele, autodestrukcia pokracuje. Ale aj s tymi DNA a chromozomami by som bol opatrny, lebo nevieme, odkial tato teoria pochadza, aky ma ucel a ci to tiez nie je polovicna pravda ako poloicna pravda o tom, ze jadierka obsahuju jedovaty kyanid.
Damian čítaj prosím pozorne čo píšem.od začiatku trvám na tom, že imunitné reakcie sa zúčastňujú na eliminácii nádorových buniek,a to, čo k tomuto zvrhnutiu vedie je žiarenie, lieky , virusy a to všetko, čo som opísala plus ďalších xxx faktorov a dejov,ok ?
krvné doštičky reagujú aby nedošlo ku vykrvácaniu,ale čo odumreté bunky ? čím sú podľa teba zneškodnené ?,alebo si proste telo počká pokiaľ zhnijú, však čoby nie ? to by bolo veľmi jednoduché, telo takéto bunky cez imunitný systém eliminuje aj vtedy ak nie sú napadnuté infekčným agensom a teraz mi to napadlo ako ti to najlepšie vysvetliť,nájdi si ak náhodou nevieš fagocytózu na čo tento dej prebieha.
už sa mi pomaly zatvárajú oči a ani už mi to veľmi nemyslí, takže sa lúčim a želám Vám dobrú noc a pekné sny
CCC, ani pri ziareni vobec neasistuje imunita. Pri ziareni sa znova poskodzuju bunky, nastavaju regeneracne (hojacie) procesy, kde je potrebny kontrolovany rast novych buniek. Ak je ziarenie prilis velke, to mnozenie buniek prestane byt kontrolovane trypsinom. Hovorime stale o tom istom. Hojacie procesy v tele a mnozenie buniek. Nie len pri zapaloch, ale i pri zlomeninach, oziaroch, operaciach, infekciach atd. Imunita asistuje LEN pri infekciach.
No, pokiaľ som dobre iformovaný, zlyhanie autodeštrukcie má na svedomí niektorý chromozóm v DNA a nie absencia nejakej látky v tele...