Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
ccc, jasne ze si mozes zriadit, klikni si na hotmail a v anglictine ta to povedie dalej. alebo skus yahoo
si zlata, ccc. ale to nie su tie nadorove markery, ci ano? lebo tie diagnostikuju len iste typy rakovin-teda casti organov, nie vsetky druhy v tele. ten protein, to bude asi nieco celkove-to bude asi genetika tie chromozomove aberacie, lenze mutaciu chromozomu bud mas alebo nie, ta sa predsa pocas zivota nemeni, alebo ako to je? ako sa teda da z krvi zistit ci v tele zacina vznikat nadorovy proces? viem ze pri hrubom creve sa vysetruje geneticka predispozicia, aj pri prsniku, ale tie su vrodene. celkom tomu nerozumiem. ked budes mat viac casu,prosim, skus sa na to pozriet a odpisat mi. celkom by ma to zaujimalo
díky za radu, to si môžem zriadiť aj keď som v SR ?
neviem, čo to je za proteín, skúsim niečo o ňom pohľadať, ale teraz to neviem
včasne sa dá nádorové bujnenie diagnostikovať cez vyšetrenie chromozómov, pretože práve chromozómové zlomy,aberácie mutácie..tam to všetko začína a to sa dá vyšetriť z krvi
Ti poradim zriadit si schranku na hotmail.co.uk
no dúfam,že keď mi niekto opraví schránku tak mi prídu, totiž stalo sa niečo neviem čo, ale asi týždeň emaily neviem posielať,ani príjmať, neviem čo to má znamenať ani čo si o tom mám myslieť
ccc, prosim ta niekto tu pisal o P53-co presne je to za protein, a ko dojde k jeho poskodeniu?je zodpovedny za vznik kazdej rakoviny*? nebolo by potom jednoduche takymto sposobom-vysetrenim ppreventivne zistit, ci je poskodeny, a vcasne diagnostikovatat hocaky nador v tele a dat tak sancu na uzdravenie?
dva maily som Ti doposial poslal, Dolezite!
zle som sa vyjadrila v tom predchadzájucom príspevku,nevidela som tvoj email,lebo mi neprišiel,ide na mňa asi útlm, lebo mi to nejak nepáli
videla,ale nedostala som tvoj email čo si písal, že si mi poslal, mám niečo so schránkou a neviem čo,lebo neviem ani prijať ani poslať email a čo si sa tým chcel spýtať, či som tvoj email nevidela ?