Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

Andrej

ccc-dobre pises, zda sa, ze sa vyznas. Nechces sa registrovat a presvedcit ma o svojej odbornosti??? :)
Chceli by sme rozbehnut cast pre odbornikov, ale nato potrebujeme niekolko ludi co nam s tym pomozu.
Pomoc by mala byt v aktivnom zapajani sa vo forume pre odbornikov... samozrejme az ked nastane cas. :)
Ak mas zaujem daj o sebe vediet cez forum-pripomienky alebo kontakt.
Dakujem

ccc

už viem,prečo som si to vôbec nevedela dať dokopy,čo si tu Damian písal,veď predsa trypsín je enzým nachádzajúci sa v pankreatickej šťave a vzniká aktiváciou trypsinogénu enteropeptidázou.
ale čo je hlavné jeho funkciou je štiepenie bielkovín a polypeptidov na polypeptidy a dipeptidy pri trávení a vstrebávaní bielkovín.
takže už vôbec neviem a zaujímalo by ma aký význam to v karcinogenéze podľa teba má,podľa mňa to, čo prezentuješ je veľmi odvážna teória postavená na vode

ccc

Ahoj Damian,popísali sme toho veľa,ale aby si mal komplexnejší pohľad na to, o čom som hovorila ja tak ti napíšem akým spôsobom sa zbavuje telo potenciálne malígnych buniek:
nekrózou, ztukovatením,zvredovatením a niekedy aj imunologickými mechanizmami ako je fagocytóza, a niekedy aj apoptózou.
ak si o každom tomto deji niečo nájdeš,pochopíš o čom som hovorila ja,alebo stačí otvoriť hocijakú všeobecnú patológiu a prečítať si niečo o karcinogenéze,keď neveríš mojim zjednodušeným tvrdeniam a som zvedavá ako ich vyvrátiš,ak si o tom niečo prečítaš
pekný deň

vuti

a ked je teda nafigu imunitny system a clovek trpi napr. alergiou, alebo castymi chorobami, ci permanentnymi herpesmi a pod. je teda viac ohrozeny tym, ze ochorie na rakovinu? ked jeho imunitny system nefunguje ako u ostatnych ludi?

ccc

dobrú noc a nech sa neprebudíme do rána, keď bude každý lekár skorumpovaný farmaceutickou spoločnosťou aby tvrdil JEJ pravdu

milli

Mám tomu, Damian, porozumieť aj tak, že ty apriori odmietaš všetky vedecké práce fundovaných odborníkov s tým, že sú skorumpovaní a že pravda je niekde úplne inde a vie o tom len hŕstka ľudí? Lebo tie poznatky som čerpal z vedeckej štúdie. A potom, odkiaľ pochádzajú tie štúdie, ktoré tu zastávaš? Je to dosť odvážne, pustiť sa do takých zásadných tvrdení, keď navyše, ako si spomínala, nie si ani odborník...

damian

Nie nie, ja nepochybujem o tom, co predkladate, lebo to nepoznam. To len tak vyzera, ze pochybujem. Pochyboval by som vtedy, keby som o tom mal viac vedomosti. Teraz sa len pytam, mozno zvlastne sa pytam, ale pytam sa. Este raz, dobru noc!!!!!!!