Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Necital som o este, len sa dlho tvrdi, ze chemotrypsin kontroluje normalne mnozenie sa trofoblastu. Ked chyba, vznika bujnenie. Takze, nemyslim, ze je to symptomaticka liecba.
lilila to vieš,že to nie je bežné vyšetrenie..je dosť drahé.. a to ako "zdravé" chromozómy majú vyzerať to sa vie veľmi dobre,už sa vedcom podarilo dokonca "prečítať" celú DNA,nevie sa ešte presne čo je kde lokalizované,ale je len otázkou času keď budeme vediať u malého bábetka, na aké choroby má predispozície, a obávam sa že za "chvíľu" budeme chodiť s našou konkrétnou ganatickou mapou,ten pokrok a vývoj je neuveriteľný
v tych finalnych stadiach to uz ale asi zivot nespasi, len predlzi a skvalitni, nie?ta liecba je symptomaticka?
Damian to vieš,že prečítam,ešte som to len preletela veľmi zbežne,ináč zaujímavé
aha, ccc, no ale asi bezne toto vysetrenie nebude? preco nieje sucastou preventivnych prehliadoík? tak by bola sanca zachranit viac ludi. no a kdesi tu som citala o akomsi teste na rakovinu sa nan dakto pytal, uz neviem presne co, ze sa da kupit, ci co uz si presne nepamatam, mozno tym myslel toto... ale netreba predtym poznat chromozomy cloveka, ked sa este nediali zmeny, aby sa to dalo posudit? to asi nebude ten protein P53
lilila mutácie chromozómov sa dejú počas života, nemusíš ju mať a o rok ju mať môžeš-to je práve ten vplyv toho všetkého v čom žijeme,a ak tam je zvýšené množstvo mutovaných chromozómov takmer na 100% to znamená,že sa v tele deje nádorový proces,nevie sa ale kde, na to sú ďalšie vyšetrenia..
u určitých nádorov je genetická predispozícia preto ak napr.blízky príbuzní mali rakovinu hrubého čreva,je dobré sledovať to oveľa častejšie..tak isto s tou rakovinou prsníka,tam to treba sledovať, pretože je tam určitá genetická predispozícia,napr. v USA vyšetrujú u takýchto žien DNA a keď objavia úsek na chromozóme,kde je táto predispozícia často si ženy dajú urobiť mastektómiu ešte pred vznikom takejto choroby,pretože sa boja..lymfatické uzliny sú blízko.. a človek nikdy nevie či to a kedy začne,alebo nezačne takže tak
CCC, dosmrti Ti nezabudnem tu stranku!!! Preco som to nenasiel uz davno????? Klikni na to, ako toho lekara sa snazia medialne likvidovat!!!
Ten clanok vyzera nanajvys zaujimavo. Precitam. Otazka je, preco az vo finalnych stadiach a nie skor. No, uvidime. Velmi pekne dakujem!!! Zaujimave!
to vyšetrenie krvi ukáže či sa v tele dejú nejaké zmeny chromozómov, neukáže to samozrejme kde,ale ako orientácia je to dobré,človek vie,či sa s ním deje niečo zlé v tomto smere,alebo nie
Takže Damian teraz som čítala jeden článok-postup liečby onko ochorení blokádou metabolizmu nádorov..a je tam zmienka o trypsíne.
Autor sa ale o trypsíne zmieňuje v súvislosti s výskytom ascitu a hydrothoraxu vo finálnych štádiách onko ochorenia,pretože vtedy sa tvorí dosť veľa výpotku a trypsín sa vtedy dáva,ale je to až vo finálnych štádiách choroby.
ak chceš prečitaj si to na www.jurkovic.sk