Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Funy mimochodom v tom tvojom príspevku si mimoriadne dobre odhalila prečo je medzi lekármi toľko závislých na medikamentoch a prečo je to veľmi rizikové povolanie v súvislosti so samovraždami...presne kôli tej bezmocnosti,že vieš,že na 90% liečba nepomôže,ale nemáš čo iné ponúknuť
ano lekar si nemôže dovoliť skúšať neoverenú liečbu a mal by ? aj o tom sme už písali,že našťastie časy Mengeleho sú už za nami.
a vonkoncom netvrdim,že je každy lekar bez chyby a absolutne moralny...ale ani nemôžem suhlasiť s Damianovou prezentaciou, už sme tu toho popísali veľmi veľa a Damian dobre vie na čo naražam..asi tak
inak on tez neco ma rozrobene s metabolickou liecbou ci co ja sa moc v tom nevyznam mozno poznate
co sa tyka tych lekarov, nemyslim si ccc, ze je to otazka ich chcenia ci nechcenia, alebo ochoty pomoct, iste, kto by si vzal na zodpovednost smrt niekoho, alebo sa pozeral na bolest ci utrpenie. lekar vsak studuje roky cosi co ho ucia, robi prace, atestacie , seminare, prednasky, zucastnuje sa kongresov, konferencii-je pozyvany farmaceutickymi spolocnostami, ktore mu to uhradia, takisto aj nemaly kongresovy poplatok, za vypracovanie odbornej prednasky. tym som chcela povedat, ze lekar vie vela, velmi vela, ale len to, co sa nauci z materialov dostupnych a uznavanych medicinskou spolocnostou a lieci tym, co ma predpisane, nemoze si dovolit skusat a zahravat sa so zivotom a je presvedceny o spravnosti svojho postupu, i ked castokrat vie, ze i tak cloveku zivot nezachrani, musi naordinovat len liecbu, ako je standardna. neviem ci je to zrovna B17, ale liek na rakovinu by teoreticky-ak existuje by mohol byt kludne z roznych financnych dovodov utajovany a to nielen verejnosti, ale i samotnym lekarom, takze lekar za neuspechy liecby nemoze, kedze pouziva len v sucasnosti dostupnu-chemoterapiu a pod...
Chápem,že nemieniš do detailov rozoberať biochémiu, i keď ver mi,to čo rozoberame my Andie a ja nie sú žiadne detaily,ale veľmi zjednodušené,zásadné veci a už ani tu si to JA neviem predstaviť,ale to je môj problém .
A ja ťa vonkoncom nechcem chytať za slová,ale keď naoíšeš, niečo ako s tým pH,tak keď chcem niekam posunúť túto diskusiu nemôžem to ignorovať, to snáď uznáš.
A ešte asi tak to by som zdôraznila,že je rozdiel medzi prevenciou, liečbou a rekonvalescenciou po liečbe
Som v kontakte z istop pani z Presova, ktora ma (ci mala) folikolovy lymfom. Mozno viete, ze je nevyliecitelny (alebo takmer). Zacala uzivat vitamin IP6+inositol (na podporu prirodzeneho odumierania buniek). Citila, ako ju to pozviechalo po chemoterapii a pomohlo zrekonstruovat imunitu. Stale ho berie a hoci prognoza bola zla, teraz po 5 rokoch sa citi fajn a dokonca sa jej onmovil menzes, co lekari nepredpokladali. AVSAK, ked svojmu onkologovi spomenula, ze pije zeleninove stavy a ze berie spominany vitamin, povedal, ze ho to nezaujima...
Igris, dovolim si Ta poopravit. Metabolicka liecba nie je alternativna medicina ale patri pod vseobecnu medicinu. A je to o to lepsie a zaujimave, ze sa tolko utlaca do uzadia, ta metabolicka medicina. Ze?
Nemienim do detailov viac rozoberat vsetky chemicke zalezitosti, kedze to nema zmysel. Jednoducho, metabolicka medicina (nie alternativne, ale metabolicka, co je cast vseobecnej)jesne pise, ze cim vyssie Ph (zasaditost tela), tym lepsie podmienky na liecenie rakoviny. Ohladom Ph 8.0, sa mi zda, ze som cital, ze niektore mineralky sa svojim Ph blizia k 8.0 a pomahaju onko-pacientovi dosiahnut vyssiu zasaditost tela. Uznavam, ze som tresol volovinu ale niekedy sa stane.
ccc, podla mna v tych dotahovackach nejde o to urazat pracu doktorov, ale o to ze su "skepticky" naladeni na alternativnu medicinu /ak to mozem tak zhrnut :)/, vidia len to svoje: rychlo odrezat, oziarit, predpisat lieky... , nikto ich neodsudzuje, vidia vela bolesti, ale pacienti takisto prezivaju vela bolesti, poznaju svoje telo, a ak uplne nesuhlasia s nimi a skusaju nieco ine , tak su odsudzovani- co vymyslas ved tomu nerozumies.... a pritom vzajomna spolupraca by bolo to, co by v konecnom dosledku uspokojilo obydve strany.
To ph je velmi zaujimave, ved nase telicko je velka chemicka tovaren a ked funguje dobre tak choroby tam nemaju miesto :).
CCC, viem, zase som sa zmylil, ked som napisal 8.0 Ph. Myslel som tym nieco ine a napisal som volovinu. Musim to pozriet a napisem. Iste vsak, je, ze pri rakovine musi byt telo co najviac zasadite. Tie stavy samozrejme nie su samostatna terapia, tak sa prosim nevzrusujte, hlavne CCC a Andie. Niekedy ma chytate za slova. Ja stale hovorim, ze liecba je holisticka a teda multifaktorialna. Inac, dnes som sa rozpraval s jednou lady, biochemickou a velmi ma potesila, ked mi potvrdila, ze vie, ze trofoblast nie je len pri raste plodu, takisto sa ucila o THODENASE, THIOCIANATE, avsak nevedela priamo o B17, ale si to pozrie. Tak len sa opytaj otca, ci o tom nieco pocul. Opakujem, nechytajte ma za slova!!!