Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
Ale CCC, da sa s tym urobit mnoho. Vitamin C vysial najavo preto, lebo bol tlak od verejnosti, lebo sa to sirilo. A teraz je doma informacii a hlavne internetu. Ja sa neobavam, ze veci vyjdu napovrch. Skutocne sa neobavam.
Damian, čo ti na to mám povedať..vieš od lekára a je jedno akej špecializácie sa toho čaká neskutočne veľa..liečba, vypočutie si problémov,rady, pochopenie, vysvetlenie..a to podľa mňa jednoducho nie je reálne možné.
Lekár má liečiť,a ostatné informácie si pacient ak ho to zaujíma asi musí pohľadať sám a mal by lekárovi dôverovať.
a to už ani nehovorím o tom, kolko lekári v SR zarábajú,lebo to je úplne samostatná kapitola
smutne ccc. s tou psychiatriou mas pravdu, niekedy mam pocit, ze sa tam ozaj dopracujem, ked si budem vsetko pripustat, a nemoct nic urobit. a tie otazky? to bola vlastne len taka moja spoved, aspon som sa vyrozpravala a niekto ma vypocul...a vies, napr. i s tymi farmaceut.fy-ved chodia za lekarmi, ponukaju svoj produkt s tym, ze ked ho dotycny lekar bude predpisovat, zaplatia mu dajme tomu dovolenku, alebo kongres v zahranici.a to je len kvapka v mori/proti tomu sa myslim u nas aj zaviedli tie opatrenia,ale moc sa to nevyuziva/. potom uz je to na lekarovi a jeho svedomi.preco asi sa dobre a ucinne lieky stiahnu z obehu??a nasadia sa miesto toho nove, drahsie, a co je podstatnejsie-nezaberaju tak ako povodne co boli doposial dostupne, dokonca casto nemaju ani tu ucinnu latku, ale su na podobne problemy. a tak je clovek nuteny kupovat novy liek.mohla by som menovat lieky co zmizli a boli fantasticke a podobne im u nas nezozenies. ale toto sa nedeje len v medicine samozrejme, len je smutne ze prave tu ide o nas-nase zdravie, a zivoty ludi
Harabara, uz sme vela popisali o tom, preco farmaciam zalezi utajit B17. Velmi jednoduche. Je to presne tak, ako ked sa desatrocia utajoval vitamin C. Alebo ako sa desatrocia utajovalo elektricke a hydrogenove auto a mnoho ludi muselo koli tomu aj zomriet, lebo boli nepohodlny. Tieto fakty su zname, ale vtedy tomu tiez nik neveril a vysmievali sa tym, co chceli, aby pravda vysla najavo.
Mam tu na byte mladeho chalana. Trochu tucneho. Papka klobasky. Kupuje ich z polskeho obchodu. Pred tyzdnom sa vratil zo SK. Priniesol so sebou balicek LIPANTHIL-u. Prisiel za mnou a povadal mi, ze ho pobolievalo brucho a bol na ultrazvuku a ze mu Dr-ka dala tie tabletky. Pytal som sa: 'povedala Ti, co mas jest?' Povedal, ze nie. Co Ti mam na to, CCC, povedat. Velmi smutne! A tuto Dr-ku poznam, sme z rovnakeho mesta. Zlata zienka, fakt zlata. Ale, zial, to nestaci. Povedal som mu, Vladko, jedz aspon 2 mesiace to, co ja a Deniska jeme. Potom, ak to nepomoze, zjeds si svoje tabletky. Ale Ti garantujem, ze ich nebudes potrebovat. Chlapec mi veri, lebo vie, ze mu chcem skutocne dobre. Myslim, ze som to napisal dost spisovne a logicky. Ci hadam nie?
v tomto sa asi začnem pomaly prikláňať k tvojmu názoru Damian i keď na to ešte nemám dosť vedomostí...,ale neviem si odpovedať na to, prečo by to tak s tým tajením nemohlo byť..veď ľudia robia i horšie resp.porovnatelne zlé veci..napr.vojny...je to o rozhodnutiach čelných predstaviteľov či už farmaceut.priemyslu,alebo štátu..,a my ostatní skoro VŠETCI sme de facto bytosti zviazané tolkými zákazmi,príkazmi,atd.že aj ked niečo chceme, ťažko s tým v tomto systéme vieme pohnúť
Urcite to vyznie kontroverzne, ale zamyslite sa, ci by to mohla byt pravda. Ja coraz viac nadobudam presvedcenie, ze je to tak. Cital som raz slova lekara, ktory 25 rokov pracoval ako diabetolog. Potom presiel k metabolickej medicine a hoci mal 48 rokov, robil si postgradual z metabol. mediciny. Ten sa neskor vyjadril, ze, casy MENGELEHO su za nami, ale to, co sa deje teraz zdaleka MENGELEHO nedostihne!
Funy dávaš otázky na veľmi ťažké filozofické úvahy,kde sa nedopracujeme k jednoznačnému záveru...preto si myslím, že je to otázka pohľadu na vec a svedomia každého jednotlivca..ale veľmi s tebou súhlasím..tiež si neviem odpovedať kam sa chceme ako spoločnosť dopracovať..už sa ani nesnažím nad tým rozmýšlať,lebo to je jedna z najistejších ciest na psychiatriu..preto sa snažím žiť a ísť aspoň v súlade sama so sebou.
Mimochodom, včera som sa rozprávala s mojím veľmi dobrým priateľom,kt.je veterinára kt.názory si veľmi vážim a vo veterine je tiež veľmi výrazný lobing farmaceutického priemyslu a ten sa viac menej priklonil k tomu,že skutočne sa veľa dôležitých informácií kt.by mohli pomôcť pri kauzálnej liečbe tají..môžem už k tomu dodať len to,že mi je to veľmi ľúto a skutočne to bude asi oveľa komplikovanejšie ako sa na prvý pohľad zdá..
nesuhlasim s tebou.. ak by nekto mal taky liek urcite by ho neujtajoval, na tom by mohol zarobit kopu penazi.. peniaze hybu svetom
to mi je ozaj luto ccc-obidvoch stran. opakujem lekar za to nemoze, je len clovek a zamestnany a tvrdo pracujuci a nedoceneny-u nas aj kvalitny lekar, musi makat aj v troch zamestnaniach, aby bol na urovni aspon vyssieho priemeru, ale za aku cenu? a kto za to moze? a nielen za to. do kelu. vsetci, cela spolocnost, a to nielen nasa, ake hodnoty vyznavame?vsetko tu devastujeme, kazdy mysli len na seba a co bude dalej? co ucime nase deti?kedysi tu aspon ta vychova fungovala, clovek si vazil cloveka, teraz sa furt za niecim nahaname-za peniazmi, lebo ich potrebujemu. kazdy ma dost svojich problemov, nikto druheho problemy nepocuva. kde su skutocny priatelia?je skutocne jednoduchsi ten zapadny proamericky styl bytia? jasne ze nas drzia na uzde a v nevedomosti a "krmia" nas ich fantastickymi produktami. peniaze, tie vladnu svetom. ale nepomozem si, potom tak aj vyzera nase zdravie-ked sa za nimi nahaname, a zivot nam unika, na ine ani cas , silu a energiu nemame. stve ma jak som bezmocna proti celemu tomu systemu daco urobit. a preto verim, ze ak by aj bol ucinny liek proti rakovine, je dost mozne ze je z roznych dovodov utajovany. ved ludia su mudry , sikovny, vsak kam az sme to dotiahli?