Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

áno môžeš sa hlásiť ku Goebelsovi, aj ku Mengelemu..nikto ti v tom nebráni,ale mne sa to zdá veľmi cynické, takéto vyjadrovanie .
a o tom , či si lekári kupujú diplomy alebo nie..to je všeobecne predávaná "skutočnosť", ľudí, čo o tom ani netušia..ako to v skutočnosti je.
a prepáč ale na ostatné názory reagovať nebudem, pretože sa mi to zdá bezpredmetné

ccc

pod ccc sa omylom prihlásil zds a ospravedlnil sa, čiže nikto túto debatu nechce nikam posunúť a je to v poriadku

ccc

problém je asi v tom, že telo mojej mamy nevie nadbytočný cholesterol, kt.príjme aj z potravy odbúrať a tak sa tam hromadí aj ten produkovaný telom, aj ten prijatý z potravy a telo nevie čo s tým

kosa

pre CCC,
poznam jednych vegetarianov co maju silu...
volaju sa ujo BIK a teta KRAVA, stryko KUON.
a veru stat nejakemu majstrovi MESOZRAVCOVI v ich ceste by som NEDOPORUCOVAL.

ccc

Kosa zalichotil si mi, pretože nespochybňuješ moje odborné argumenty,čo ma teší..a to, či našich predkov nazveme poľnohospodármi, roľníkmi, alebo ináč je mne osobne jedno..myslím, že každý pochopil, čo som tým chcela povedať..nech si to každý nazve po svojom
musím sa priznať, že história ani naša ani svetová ma veľmi nezaujíma, resp.nevyhľadávam o tom imformácie, ale ďakujem za stručný prehľad minulosti.
a o čo mi ide ? ide mi o objektivitu, pretože naznášam extrémizmus v akejkoľvek podobe a môj subjektívny pocit je ten, že ak niekto niekam uletí, tak sa snažím ukázať aj druhú stranu mince,pretože si myslím, že ak mi chce ďalej ten človek oponovať, tak sa musí nad tým, čo som napísala aspoň zamyslieť. Vysvetlila som to dosť jasne ?
nie som si vedomá toho, že by som niekomu bránila v argumentácii, alebo v slobodnom vyjadrovaní názoru, sorry,ale súčasne to čakám aj od iných, čo je absolútne nevyhnutné ak sa máme dopracovať k pozitívnemu výsledku, o čo nám všetkým v tejto debate, dúfam ide

kosa

pre CCC,

telo produkuje CHOLESTEROL a preto vylucovat ci znizovat CHOLESTEROL je absolutna hlupost ktora sa NEVYPLATI,
ak nejaky LEKVAR/LEKVARKA povedal ze ma vela cholesterolu tak hladas riesenie v tom co sposobuje ze organizmus tvojej mamky NEPRODUKUJE cholesterol ako by mal. Bez cholesterolu bunky NEFUNGUJU normalne.

kosa

pre CCC,

je to dobry argument pre damiana od teba ze.....ci su odbornici skorumpovani a ci nie.

Pre mna osobne ODBORNIK je NESKORUMPOVATELNY a ak sa nechal skorumpovat tak to NEBOL ( a jasna vec ze nieje) ODBORNIK.
Ak budeme vychadzat z tohoto JEDNODUCHEHO predpokladu tak mame dobry pociatok na to ako KORUPCNU republiku ZDEMOKRATIZOVAT.....a zbavit sa KORUPCNIKOV.

kosa

pre CCC,
Preco by sme sa nemohli hrat na dochtorov? Ved u nas je nemalo ludi co sa natych dochtorov HRAJU a dokonca si praju aby ich oslovovat pan DOKTOR.
hoci povod slova dochtor v latincine znamena....UCITEL.
radsej respektuje Dr. Gobelsa, aj ked z jeho ucenim a teorijov absolutne nesuhlasim ako by som mal respektovat tisicky LEKVAROV u nas len preto ze ten titul si v podstate KUPILI.

kosa

ja som sa neprihlasil pod CCC,
je to asi niekto kto chce aby sa tato neformalna diskusia dostala pod kontrolu kohokolvek...
kto to vie ?....UZ TO NEPOVIE.....
smutne

kosa

pre CCC,

ako sa opravuju zmutovane geny?...
nuz ak napriklad moj predok ci zadok ( srandujem) nemal ruku lebo prisiel o ruku, tak znamena to ze jeho potomok tiez sa narodi bez tej ruky? ( tak sa mi to totiz javi ked niekto stale hovori o genoch a o dedicnosti?)
Dakujem za tvoj nazor a prispevok.