Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
celú debatu nám tu tvrdíš akí su všetci odborníci skorumpovaní..kde berieš tú istotu, že tí "tvoji" nie sú ? len preto, že sa to hodí do tvojho presvedčenia ? už som písala, že to je trošku málo..
Pravda je, ze som nebol u svojho lekara 5 rokov. Uz ked tam idem, tak len koli papierom, alebo na prehliadku krve. Nic viac. Ktosi, tiez znamy sa vyjadril, ze medicina je fantasticka ale len technikou. Takze, raz si tam pojdem dat stanovit diagnozu (ale aj to je diskutabilne, lebo aj tam sa robia chyby ako na pase).
vieš napr.aj s tou hypercholesterolémiou..má ju moja mama,najprv išla cestou, vylúčim cholesterol..snáď sa napraví..nenapravila..tak vrámci toho, že je vysoký cholesterol nebezpečný, berie tbl.
vieš napr.aj o tom, že existuje "vrodená" hypercholesterolémia ? ide o jeden mutovaný gén, kt.ŽIADNOU stravou nenapravíš...nenapravíš vysokú hladinu cholesterolu ináč ako tabletkami, a vieš prečo to tí ľudia berú ? pretože ináč by v tridiatke, max.štaridsiatke zomreli na infarkt,pretože celý patomechanizmus vzniku aterosklerózy a ischemickej choroby srdca je u takýchto ľudí kôli tomuto génu veľmi zrýchlený a v dvadsiatke majú cievy zanesené sko 60ročný ľudia bez tohoto génu.
To si nevedel však ?
Extremy? To su len vyjadrenia inych, to, co kopirujem. Vyjadrenia znamych odbornikov. Nie neznamych.
Keby som mal cas, fakt otvorim temu o medzinarodnom terorizme a hlavne o tom, kto zautocil na americke dvojicky i na londynske metro...
ale vy si stále myslíte teda hlavne Damian, že ja s tebou nesúhlasím, ale to nie je pravda..máš veľa dobrých myšlienok ty aj zds.
ibaže miestami podľa mňa veľmi "uletíš" k extrémom, s ktorými ja jednoducho nesúhlasím,resp mám na to iný názor,ale to je všetko..veď diskutujeme,nie ?
ZE JA SOM FANATIK! Smiesne! Moznoze ano! Lenze vedzte, ze aj ja jem maso, sem tam mlieko, jem vela sladkosti a sem tam musim aj paracetamol a asi raz do roka aj kvapky do nosa. Lenze ked som mal hyperbilirubinemiu pres 6 rokmi, veruze som odisiel z ambulancie len co mi dala doktorka tabletky. A hla, ZAZRAK, bilirubin sa zkotulal naspat na uroven. I bez jedinej tabletocky. Takze som to ja, kto si tvrdo stoji za svojou pravdou, ze? Ja viem, ved aj americke mrakodrapy zbural Bin Laden, ako tomu stale este niektori veria...
ach áno, teraz som si to všimla zds, ten príspevok o 17.15 nie je odo mňa
Čo sa ti nezdá ? pod ccc píšem stále ja,ccc všetky moje príspevky sú moje
ccc, prepac, omylom som sa prihlasil v tvojom mene.
damian, aj ked v mnohom s tebou suhlasim, predsa si len myslim, ze v snahe zachovat tuto debatu, ktora ma miestami velmi dobry priebeh, nemusis reagovat prilis impulzivne.
tazsie sa potom sustreduje na zavaznejsie veci, ktore si mozno este chceme navzajom povedat.