Pravda o rakovine - VITAMIN B17

ccc

drahý Damian, neviem odkiaľ máš toto presvedčenie, kt.aspoň mne si vnútil..ja sama mám problémy so špecifickou imunitou a aj keď ma stále na jeseň chytajú zápaly horných dýchacích ciest,antibiotika som nebrala asi 4roky..potrebuješ ešte nejaké ďalšie vysvetlenie ?

damian

Mam tu v robote na oddeleni kolegynu. Ma 46 rokov. Mimo oddelenia je klinickou psychol. Raz prisla od svojej lekarky a povedala mi, ze ma cholesterol velmi zvyseny. Ze jaj dala lieky a ze sa ma o 4 tyzdne ukazat. Ze vraj, co si o tom myslim? Hovorim, nadhera. A povedala Ti, co msa jest? Ze nie, ze prato sa Ta pytam povedala kolegyna. A stacilo fakt zopar malych veci pozmenit. Vylucit tazke tavene syry, co jedla, mlieko zmenila asopn na nizkotucne, nesmazila, jedla menej masa a cvicila. (Dokonca instruktorka bola slovenka). Tabletky dala mne, aby ju nepokusali. Co, myslite, co bolo o mesiac, Andie a CCC??? Mila p. doktorka ju pekne pochvalila, ze tabletocky pomohli. No iste, vdaka pani doktorecka, pomohli...

ccc

ccc, asi nič nové pre teba, ale popri bielom cukru je najproblematickejšia biela múka.
v chlebe, rožkoch, keksoch, múčnikoch, cestovinách.
prakticky ju príjimame niekoľkorát denne, 365x v roku.
na vine je najmä pšenicčný glutén (lepok), ktorý sa zle absorbuje a vyvoláva vždy imunologickú rekaciu, aj keď človek nie je celiatik.

damian

Nie, nebudem sa doma trapit anginou, ci oblickovym zachvatom, len preto, aby na tom nezbohatla farmacia, mila CCC a Andie. Avsak ak zacnem mat bolesti hrdla, ci zaciatocne oblickove potiaze (ci ine indikacie kamenoie ostatnych chorob) rozhodne to nebudu najskor antibiotika a ina chemia, po com siahnem. A aj v tom je ten rozdiel, v ktorom sa lisim od vasho. Ze kedy a ako casto vyuzivat vedu??? A to zial medicina neberie do uvahy. ANO, medicina je fantasticka vec, VIEM. Ale tak, ako je velmi fantasticka, tak velmi sa zneuziva a zacina viac a viac zarabat. A vsetko sa obratilo naopak. Naskor je chemia a strava sa uz povazuje za alternativu. A ja som teraz oznacovany za fanatika a vy za mudre, studovane osoby, pisuce mena liekov na papier bez rozmyslu, ci by to neslo vyliecit bez chemie.

ccc

to je super ! držím ti palce, nech si tieto návyky detičky osvoja, určite si ušetria veľa prípadných chorôb a budú zdravšie

igris

su to jenoduche veci a tebe zname, ale dodrziavat ich v praxi je tazke, aby si nebola za blazna. Uz sa mi podarilo prepasovat natierku z tofu na oslavu synovych narodenin, ale sunka sa zjedla prva :(. S kamoskami rozdavame detom ovocie na ihrisku a nacistene im chuti :), naucila som deti ranajkovat ovocie, ucim ich jest orechy,mandle alebo aspon mandlove mlieko... su to drobnosti ale aj to pomaha :)

ccc

a čo také okrem vylúčenia mlieka začína fungovať ? fakt ma to zaujíma..aj ja mám niekoľko extrémov, ktoré síce striktne nedodržiavam,ale aspoň poriadne obmedzujem..určite keby sme úplne vylúčili rafinovaný cukor a údeniny tak by nám to všetkým len prospelo..ale u ostatných jedál, potravín mi nenapadá také radikálne vylúčenie, ktoré by nám len pomohlo,ale rada sa niečo nové dozviem

igris

mna neodfukne ;), mam trochu nadvahu, len na zelenine a ovoci tiez nezijem , netrufam si , nemam take vedomosti ale zopar "extremistickych" veci zacina fungovat a mam z toho velku radost, hlavne u deti :)

ccc

čo človek to názor..ja mlieko pijem, myslím tak primerane a necítim žiadny problém..,ale určite skúsim nepiť ho vôbec a možno mi bude lepšie,neviem...a myslím si, že keby som nemala tolko vápnika, koľko mám tak by som už vo svojom živote zažila niekoľko velmi "pekných" zlomenin..
poznám ľudí, čo žijú na ovocí a zelenine,sem tam nejaká strukovina,ale keď zafúka vietor tak sa musia niečoho chytiť, aby ich neodfúklo..zdravé telo..sila a výdrž takmer žiadna