Tato tema je venovana prispevku v teme 'Den narcisov', v ktorom sa uvadza utajovany vitamin B17. Odporucam vsetkym prezriet si anglicku stranku www.worldwithoutcancer.org.uk
Pravda o rakovine - VITAMIN B17
pre CCC,
zdravy den pro vsechny preji,
neviem ci vasi predkovia boli polnohospodari ( ak boli tak gratulujem ste boli vyvynuti len nechapem ze ked ste boli tak vyvynuti tak ste klesli tak dole), ale nasi predkovia boli tzv. rolnici alebo v starsich tekstov sa tomu hovori aj MALOROLNICI -teda mali malo rol, cize minimum pody- a zivili sa na 99% NEMESOM-nepouzivam siroke AE lebo co je potom nesiroke aka UZKE AE?...-..
a boli to az KOMUNISTI ( teda GARDISTI, doporucujem ti knihu TRADICNE KRESTANSKE HODNOTY alebo ASERTIVITA NARUBY od Michala HOLOVACA, tam sa docitas ze zjazd KSS v 1946 r v Banskej bystici bol organizovany gardistami, ktori mali od vtedy v rukach s pozehnanim Moskvy pod kontrolov celu statnu spravu na Slovensku), ktori zaviedli tzv. KONTINGENTY ( sa opytaj tvojich predkov ci otom poculi), co znamenalo ze ti MALOROLNICI MUSELI vyprodukovat tolko a tolko mlieka, mesa a vajec co slo na vykrm robosov po roznych mestach karpatskej kotliny, cesi mali iny (NEMECKY) sposob organizacie vyroby potravin.
Inac by som CCC chcel upozornit na to ze v Karpatskej kotline boli OBROVSKE vymery pody na kotrych produkovali
rastlinu podobnu marihuane-z tej istej skupiny rastlin-mas za domacu ulohu to zistit-po vojne a nastupom GARDIZMU v Karpatskej Kotline sa zacali vysievat obrovske plochy obilnovin na vykrm....DOBYTKA -doslovne aj v prenesenom vyzname-robosov....
Ak si myslis ze nechapeme (okrem ZDS o co v tejto debate tebe ide tak nam to vysvetli polopate.) Ale dufam ze tato debata nam vsetkym dava to co v POLITICKOM ZIVOTE CHYBA moznost nazoru a argumentaciu ZA I PROTI a hlavne moznost dopracovat sa k pozitivnemu vysledku.
Dakujem za pozornost, CCC a aj ostatni prispevatelia-citatelia.
prepáč, ale nemá zmysel hrať sa tu na doktorov..ale ak chceš pozri si niečo o kombinovanej dyslipoproteinémii, kombinovanej s hypertenziou a hyperenzynémiou a tiež s urikémiou, to je polymorbidita s ktorou by som ani ja sama teraz veľmi nevedela čo robiť, pretože mi chýba prax
ale veď imformácií je dosť..vidíš, že nie je problém niečo si zistiť ak človek chce..ale vieš v čom je problém ? že veľa ľudí nechce..pokiaľ neodídu aspoň s jedným receptom od lekára, tak lekár je zlý..a hľadajú iného, kt.im predpíše to čo chcú
Ja mam zase istu pochybnost v tom, ze Tvojej mame sa cholesterol po uprave stravy ani nezlepsil. Ak vylucila tazke iste jedla a ak zacala jest zasa ine a zacala sa hybat, pochybujem, ze sa to ani len nezlepsilo. Nevylucujem, ze mas pravdu, len mi to nesedi. Ale ja si to pozriem, Len mi povedz diagnozu v odbornom termine!
zajaca prosímťa do toho nemiešaj, to je špeciálna kapitola,on veľmi dobre vedel, čo robí a prečo..posral toho fakt dosť
ale nielen ty vidíš, čo sa deje..aspoň tu v SR je relatívne bežné,že človeka nastavia na nie úplne najlepšiu liečbu.., kôli tomu, že daný lekár dostane od farmaceutickej firmy za to niečo, ak predpíše "ich" lieky..stáva sa to,a stým ja nikdy nebudem súhlasiť a nesúhlasím!
Minule mi napisal email starsi pan, ktory pracoval ako statny tajomnik na istom ministerstve dlhe roky. Napisal, ze samozrejme, ze minister Zajac kazdy den hrozil, ze lekari musia predpisovatlacne lieky (hlavne SK a ceske). Ale to nie preto, aby sa setrilo, ale preto, ze Zajac ma vela akcii v SK a CZ farmaciach. Keby chcel usetrit, povedal by lekarom, aby hlasali ludom o strave a aby predpisovali co najmenej chemie.
nie je mi známe ako sa "opravujú" zmutované gény.., kt.máme po našich predkoch ..neviem
Aky moji odbornici? Ved ziadnych nemam? Len vidim, co sa deje, co robia lekari z ludmi i ako mnohi lekari zmyslaju a az potom zacinam hladat odpovede na otazku, ze preco je to tak. A odpovedi je viac, ako som cakal. A nehovorim, ze su vsetci lekari skorumpovani. Ti, co nie su, ziju biedne, alebo zvycajne skoncia inde ako v medicine. Lekari nemusia byt skorumpovanui. Mnohi su v vleceni systeme a ani nevedia, aky je system spinavy.
Chces tym povedat, ze v prirode neexistuje zlozka, ktora ma podony ucinok na vrodenu hypercholesterolemiu, ako tabletky?