Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pravda o rakovine - VITAMIN B17

Dee

ked mojej mame zistili rakovinu, uplne zmenila stravovanie, zacala si odstavovat zeleninku a ovocie, nepouzivala olej. Vsetko sa robilo na vode.Ta zmena jej nerobila problemy, praveze mala lepsi pocit, ze pre seba nieco robi.

igris

damian, rozmyslala som nad liecenim stravou rakoviny, ale neviem si to akosi dobre predstavit v praxi. Ked si obcas dam ocistny den , veru v ten den sa necitim moc najlepsie a to priebezne menim stravu a nie radikalne. Pri takej chorobe je organizmus urcite oslabeny, imunita v ... , je vobec organizmus schopny takeho resetu ?

mari

Damian mas velmi zaujimave nazory - skusenosti. Ja mam tiez take podobne. Clovek sa uci z vlastnej skusenosti. Najprv musi clovek sam ochoriet a zopar rokov sa liecit (ale nevyliecit) skolskou medicinou. A potom mu postupom casu pomoze prirodna medicina, tak musi, ci chce alebo nie, zmenit nazor. A ked ma clovek moznost nazriet alebo spolupracovat vo farmaceutickych firmach (najmä v tych väcsich koncernoch - v zahranici), tak potom nemoze tvrdohlavo verit vsetkemu, co povie "lekar-chemik". Inak rada si vypocujem aj nazor takychto lekarov, ale zoberiem len take lieky-chemikalie, ktore su v prirode v takom zlozeni a v takych davkach nedostupne.
Inak velmi ma tesi, ze aj na Slovensku sa alternativna medicina dostava do povedomia ludi.

Ivka 1

Damian úplne s Tebou súhlasím.Tiež sa snažím pomáhať ľuďom prírodnou medicínou a máme veľmi dobré výsledky.
Lekári tomu brania všetkými možnými prostriedkami.Najhoršie na tom je to,že onkologickým pacientom dávajú
v nemocnici mäsitú stravu.Chemoterapiou zničia v tele nielen rakovinou napadnuté bunky ale aj tie zdravé. Ja som čítala štúdie
doktora Hendersona,ktorý lieči prírodnými produktami už veľa rokov.Sú
tiež veľmi zaujímavé.

damian

The medical orthodoxy resisted vitamin C as a cure for scurvy for over 200 years… … now all over the world countless people have been restored to health using naturopathic, yet they have been ruthlessly suppressed in order to protect the vested interests of the cancer industry.

PREKLAD: ‘Zdravotnicka ortodoxia branila liecbu skorbutu vit C pocas 200 rokov… … teraz, vo svete sa nespocetne mnozstvo ludi zotavuje z rakoviny pomocou prirodnej mediciny, ale su vysmiati, aby sa zachovali zaujmy rakovinoveho priemyslu’. British Anti-Vivisection Association