Pravda o rakovine - VITAMIN B17

bebu

ccc - 15.5., 15,30h.
ccc, vrela vdaka za dokonale vysvetlenie.si zlata,fakt.som rada ze si-ze je taky clovek ako si ty. az teraz som to vlastne pochopila. vies tym ze som podobny odbor nestudovala, trva mi to, ale potrebujem to pochopit inak niesom kludna-som proste taka a trapim sa potom,a ty si mi to pekne ludsky vysvetlila a tak ze sa tomu da rozumiet-myslim teraz to cievne zasobenie nadoru ak by sa mal inplantovat.vies ja som sa bala,ak by bol ten nador maligny-a nie benigny/ako bol/ a dostala sa mu tá cast do oka/kostny nador-pri pílení pri operacii/i ked teda malá časť, ale to je asi jedno aká velká časť, kdesi som citala ze staci i 1 nádor.bunka, aby v tele vznikla rakovina.ale ked je potrebne to cievne zasobenie, tak to by sa asi nemalo uchytit len tak v tele druheho cloveka, keby sa mu tam dostali nádor.bunky z z prípadneho maligneho nadoru.asi tak, ze?a ani ak by sa dostali priamo do cievy, ani vtedy sa neuchytí?lebo napr. oko i sliznice su velmi dobre cievne zásobene.to len tak premyslam.
inak pekne tu pisete a pacia sa mi tvoje argumenty. zial k PC sa dostanem nie az tak casto ako by som chcela a tak nestiham citat uplne vsetko,ale teba si precitam rada :) pekny den i vikend prajem.je slniecko. zatial ahoj

zds

damian, tato tema je tak sirokospektralna, ze len tazko je mozne pripievatelom urcit prisne "mantinely".
metablicky (alias vyzivovy/ pristup k lieceniu a prevencii.
Ak je aj objektivne tento pristup spravny, je tak malo znamy, ze nie je mozne tu debatovat sirsiemu spektru pripievatelov o takjeto zavaznej teme.
...ale kludne pokracuj dalej, rad si tvoje aj pripevky od inych precitam :)

damian

PRIPOMINAM VSETKYM, ZE TATO TEMA NIE JE VENOVANA ALTERNATIVNEJ MEDICINE, ALTERNATIVNA MEDICINA SA TU NEPOROPAGUJE A NIC V TEJTO TEME NEMA A NEMALO BY MAT SPOLOCNE Z ALTERNATIVNOU MEDICINOU. METABOLICKA LIECBA, CI PREVENCIA NIE JE ALTERNATIVNOU MEDICINOU. METABOLICKY PRISTUP K PREVENCIAM A LIECBAM JE ODVETVIE VSEOBECNAJ MEDICINY A MEDICINA STOJI (ALEBO ZIAL KEDYSI STALA) NA TYCHTO ZAAKLADOCH - NA VYZIVE, DIETE, NA TOM, ZE TELU SA MA DAT TO, CO POTREBUJE (NIE, CO SI ZO ZVYKU ZIADA).

damian

Igris, ked clovek zbehne od kazdodennej 'nezdravej' stravy a da si detoxikacny den, je jasne, ze pocity nie su najlepsie. Ale sam nazov 'DETOXIFIKACNY' Ti hovori, ze z tela sa uvolnuju nazbierane toxiny a vyplavuju sa. Je to proces, pri ktorom mozes citit ospalost, hlavybolenie, malatnost, napinanie na zvracanie... Odporuca sa pit viac vody, aby tento proces mal lepsi priebeh.

Dee

no neviem co ma presne na mysli Damian. Mojej mame to pomihlo aspon sa precistit a zabudla som napisat, ze fungovala na delenej strave

Dee

a odstavovala si strasne vela cvikly. Teraz je na nu alergicka.
A ked trebalo pouzit olej, napr na niektoru zeleninu, aby sa uvolnili vitaminy, tak pouzila olivovy