Pravda o rakovine - VITAMIN B17

kosa

pre MARI,
svojho casu sa medicina delila na INVAZNU a NEINVAZNU.

Toho tvojho doktora Ti doporucujem drzat sa co najdlhsie a predtym ako skonci s praksov oficialne tak sa dohodnut aby ti PREVENTIVNE raz na rok robil prehliadku.
OKO skuseneho LEKARA je k nezaplateniu.
Pametaj si na staroruske (ukrajinske) prislovie:
''KTO NEZAPLATI DOBREHO KUCHARA, BUDE MUSIET NESKOR ZAPLATIT DOBREHO LEKARA''.

zds

Este ku prevencii
-neviem o tom, ze by sa vyvijala systematicka aktivita v tomo smere. Ani na slovensku, ani vo svete.
Mozno su vypracovane rozne materialy, ale v beznom zivote to prakticky necitit.
Takze na jednej strane ohromne kvantum energie, penazi atd. ide na liecenie, na strane druhej, naucit ludi, aby neochoreli, tak je to naozaj problem.
Aj ked treba riesit ochorenia, najma ohrozujuce zivot cloveka, rovnako je potrebne chranit cloveka pred nimi.
Za sucasneho stavu to vyzera tak, ze smolu maju aj ti, co su chori, ale aj ti, co su este zdravi.
O zdravych sa nikto nestara! Zdravy clovek je v urcitom slova zmysle – nahoda.
Pritom stupajacue statitiky prakticky vsetkych civilizacnych chorob hovoria o tom, ze zdravie je velmi relativny a velmi docasny pojem.
Ak sa ale najde clovek, ktory ku zdraviu alebo aspon k jeho vyraznemu dospel sam, vlastnym pricinenim, preco on to dokaze a ludske spolocenstvo nie???

Preto si myslim, ze neexistuje specialna, systemova a efektivna metoda, ako neochoriet na....xy chorob.
Existuje smer v zivote cloveka, ktory by ho mal chranit pred kazdym ochorenim, alebo aspon pred zavaznym ochorenim.
.
damian, nedaj sa tymto odradit.
zdravie je ako mozaika.
aby bola nadherna, potrebuje nadherne farebne sklicka :)

zds

damian, inak mas vyborny prehlad o roznych publikovanych nazoroch, budem rad, ak sa zase nieco nove dozviem.
.
myslim, ze ruka v ruke liecba ide s prevenciou.
kazde liecenie, za ktorym nenasleduju kroky, ktore smeruju k predchadzaniu recidive, je docasne riesenie.
aj pri onkologickych ochoreniach.
preto men sa zda vhodne skor rozsirit pojem "metabolicka liecba" na pojem "prirodna vyziva cloveka".
v tom je zahrnuta aj prevencia (najma!), aj liecenie.

zds

damian, principialne sa priklanam k tvojim nazorom.
mozno niekedy to chce nechat plavat prilis emotivne vyjadrenia, aby nas neodputavali od hlavnych myslienok.
(sorry, nic ti samozrejme neprikazujem, len tak pisem svoj nazor :)

damian

Mari, hadam som Ta nepoburil. Haj, medicina kedysi stala aj na pustani zilou..., ...ale nase telo je z mineralov vitaminov, kyslika atd. atd. a stale tomu tak bude. Ak clovek bude nadalej menit metaboliku (McDonaldizovat atd) bude stale len horsie, a viac liekov a liekov a liekov..., ...a profitu z liekov. Ktosi napisal: 'Skor privediete cloveka od ateizmu ku viere, ako od od zlej k spravnej strave'.

mari

OK Damian to bude asi tym prekladanim z cudzich jazykov. To co je pre teba vseobecna medicina je pre mna skolska. A vsetko ostatne je pre mna alternativou k tej skolskej-farmaceutickej. To, ze ako pises ty: METABOLICKY PRISTUP K PREVENCIAM A LIECBAM JE ODVETVIE VSEOBECNAJ MEDICINY A MEDICINA STOJI (ALEBO ZIAL KEDYSI STALA) NA TYCHTO ZAAKLADOCH - NA VYZIVE, DIETE, NA TOM, ZE TELU SA MA DAT TO, CO POTREBUJE (NIE, CO SI ZO ZVYKU ZIADA). Medicina stala kedysi aj na pustani zilou (az do vykrvacania), pijaviciach, pouzivani byliniek ...
Moj "vseobecny" dedinsky doktor-lekar, vystudoval skolsku medicinu, ale dodatocne sa dalej vzdelaval v oblasti homeopatie, akupunktury, a praktizuje aj metabolicku liecbu. Desat rokov bol ako dobrovolny lekar na misiach v Afrike. Len skoda, ze ma uz 64 rokov. Tak bude asi o rok koncit.
Ja len tolko od temy, ale bavme sa k teme: METABOLICKY PRISTUP K PREVENCIAM A LIECBAM.

damian

V Anglicku sa tento tyzden urad pre dohlad nad potravinami rozhodol, ze muka ma byt fortifikovana kyselinou listovou. Na SK sa to zial zamietlo, ked Dr. Igor Bukovsky to tak navrhoval a vysvetloval, aky dolezity vplyv to ma proti rakovine. Hlavne, ze teraz sa zdravotnictvo snazi zaockovat mlade dievcata proti krcku maternice dalsou chemiou, na ktorej zase niekto zarobi miliardy a vysledok bude banalny oproti vysledku, ktory mohol byt z kyseliny listovej v muke. SPINY SPINAVE. Povesat by ich trebalo na Norimbergskom sude!

damian

Nie, nechcem urcovat nejake presne hranice, o com sa ma pisat. Len nechcem, aby sme prilis diskutovali i alternativnej medicine, ktorou metabolicka liecba nie je.